FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB

EXCLUSIV Bișnița e în floare înainte de UTA - FCSB! Cât a ajuns să coste un bilet și cum au reacționat fanii: „Chiar nu vă e rușine?!”

Bișnița e în floare înainte de UTA- FCSB / Sursă foto: Facebok@ UTA Arad
Bișnița e în floare înainte de UTA- FCSB / Sursă foto: Facebok@ UTA Arad

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 10:59 / Actualizat joi, 24 august 2023 11:30

Bișnița e în floare înainte de UTA- FCSB, cel mai așteptat duel al rundei #7 din Superligă. Profitorii de ocazie au cumpărat mai multe bilete și acum încearcă să le vândă la suprapreț.

Pe diverse site-uri de vânzări sau pe Facebook, biletele cu prețuri între 30 și 60 lei ajung la 100, respectiv 150 lei! Jandarmeria a atras atenția că orice încercare de comercializare la un preț superior celui real se pedepsește conform legii și îi sfătuiește pe cei puși în fața unei asemenea situații să sune la 112.

Problema e amplificată de faptul că cererea este foarte mare, tichetele epuizându-se în 45 de minute, așa cum GSP.ro a anunțat încă de marți. Totuși, sunt numeroși suporteri care solicită în continuare bilete la partida de luni seara, indiferent de zona din stadionul „Francisc Neuman”.

Marius Lăcătuș, discurs fără echivoc: „Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”
FCSB ÎN GHENCEA
Marius Lăcătuș, discurs fără echivoc: „Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”

„Chiar nu vă e rușine?”

Mulți arădeni condamnă traficul de bilete: 

„Domnilor și doamnelor care vă ocupați cu cumpărarea biletelor pentru a le vinde la suprapreț... Chiar nu vă e rușine? Nu vă gândiți că sunt copii care ar merge la meci și acest lucru e imposibil din cauza unora ca voi? Nu încurajați bișnița!”, a scris un fan.

Sold-out în doar 45 de minute la UTA - FCSB

Biletele pentru meciul UTA - FCSB, programat luni, 28 august, de la ora 21:30, au fost vândute în 45 de minute. Meciul închide etapa cu numărul 7 din Superligă.

UTA a făcut anunțul scoaterii la vânzare a biletelor marți, la ora 15:00. După doar 45 de minute, site-ul oficial anunța că partida va fi sold-out. Niciun tichet nu mai era disponibil! Duelul de luni se va disputa în fața a peste 11.000 de spectatori. Printre ei se vor număra și cei aproximativ 4.000 de abonați ai clubului-gazdă.

Din informațiile Gazetei, interesul a fost enorm. Sute de persoane din județele limitrofe, susținători ai celor de la FCSB, au încercat să obțină bilete.

Partida se anunță una tensionată la nivelul galeriilor. Suporterii celor de la UTA sunt înfrătiți cu cei din Peluza Sud, facțiunea care susține CSA Steaua, rivala celor de la FCSB în lupta pentru identitate.

Cât au costat biletele la duelul dintre FCSB și UTA:

  • Tribuna I „Coco Dumitrescu” - 60 LEI
  • Tribuna II „Gioni Brosovszky” - 45 LEI
  • Peluza „Iosif Petschovsky” - 30 LEI

VIDEO Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB: „Cine mai comentează la arbitru primește 25.000 de euro amendă!”

Citește și alte știri de actualitate:

Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea! FCSB revine în Ghencea / foto: GSP

Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (44)
alenb
alenb  •  24 August 2023, 23:15
Postat de tictictic pe 24 August 2023, 19:11

Nea janta, iti inteleg bucuria inepta de joia trecuta (mi se pare fireasca la nivelul tau de simtire si de traire defecta), dar acum de ce plangi ca Steaua va juca in Ghencea, la ea acasa, cu tribunele pline??? Suferi? Te doare? Ti s-au umflat ficatii??? Bravo! Stadionul din Arad se va umple pentru ca vine Steaua acolo; niciodata nu s-ar fi intamplat asta daca UTA ar fi avut meci acasa cu CSA Talpan... Intelegi ce zic?!?

Poate FC FCSB sa joace si de 1000 de ori in Ghencea ca tot nu o se cheme “Steaua”. Iar daca joaca “acasa”, cum zici, de ce are nevoie sa semneze contract de inchiriere pentru fiecare meci in parte? Tu platesti chirie la tine acasa?

Catalynn_3
Catalynn_3  •  24 August 2023, 19:39
Postat de tictictic pe 24 August 2023, 19:11

Nea janta, iti inteleg bucuria inepta de joia trecuta (mi se pare fireasca la nivelul tau de simtire si de traire defecta), dar acum de ce plangi ca Steaua va juca in Ghencea, la ea acasa, cu tribunele pline??? Suferi? Te doare? Ti s-au umflat ficatii??? Bravo! Stadionul din Arad se va umple pentru ca vine Steaua acolo; niciodata nu s-ar fi intamplat asta daca UTA ar fi avut meci acasa cu CSA Talpan... Intelegi ce zic?!?

“Acasă”!? In Ghencea!? :-))))) Băăăă, daca chiar erați “acasă” si nu intrați cu tupeu si nesimțire pe proprietatea altora, crezi ca erau necesari 2000 de jandarmi!? :-)))))) Steaua joaca acasă Duminica. Cum e primul meci in Ghencea in acest sezon, chiar daca e un adversar modest si ora de mic dejun târziu vor fi minim 2000 de suporteri in peluza. Crezi ca va fi nevoie de sute de jandarmi pt a ii apăra de cetățenii riverani!? :-)))

tictictic
tictictic  •  24 August 2023, 19:25
Postat de Catalynn_3 pe 24 August 2023, 18:08

Mai tare decât si-a bătut joc de tine, Talpan nu si-a bătut joc de nimeni! Ca sa o luam pe scurtatura, acțiunile lu’ Talpan au creat o “specie” noua: fcsbistul! :-))) Daca Talpan nu exista tu si astăzi mințeai ca esti stelist, acum o faci dar trebuie sa pui * :-)))) Sa bagi acolo ca “așa ii zic eu”, “ca e continuatoarea”, “ca Justiția e corupta”, “ca tu știi mai bine decât orice judecător” si restul platitudinilor. Daca spui ca esti stelist si atât iar interlocutorul știe ca tu susții FC Fcsb de fapt, o sa il vezi ca bate in lemn si își face discret semnul crucii! :-))) Asta daca e politicos, daca e bădăran o sa îți dea suturi in fund si palme pe chelie! :-)))

Nea janta, esti in eroare; Talpan si-a batut joc doar de cateva sute de amarati rataciti prin lume, din care faci cu onor parte; niciun om rational la cap n-a marsat la ineptia aluia. Drept dovada, cateva milioane de stelisti din intreaga lume au ramas pe cararea corecta si fireasca; doar aia de teapa ta, cu diplomele maculatura ca si alea ale colonelului, si-au gasit refugiul propriilor lor frustrari intr-o schema aberanta ce propunea distopia unei intregi societati democratice si intoarcerea la un stat totalitar de sorginte pur comunista. Insa, din fericire, ne-a ferit D-zeu de inca o urgie d-asta... Plangi, suferi... asta e!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează