FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA INTERTOTO / GLORIA - ATLETICO MADRID 2-1

Bistrita a reusit aseara un rezultat urias cu una dintre gloriile Spaniei

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

Bistrita a reusit aseara un rezultat urias cu una dintre gloriile Spaniei, dar returul va fi dificil. Pe-o caldura ca-n iad, "Vampirii albastri" au sarit sa muste ucigator, pentru a forta intrarea in UEFA. Coborit, Maniche a respins centrarea lui Nalati (1), iar Eller l-a blocat pe Coroian in 10 metri (2). Nebuni, bistritenii au presat, iar Zaharia, lansat de Tilinca, a scapat spre poarta, l-a ridiculizat pe Eller si-a marcat simplu, din 8 metri (6). Atletico a replicat prin Raul Garcia, care a trimis peste, cu capul (9), imitat de Mista (11).

Zaharia a fost aproape sa gaureasca din nou poarta spaniolilor, dar sutul sau din 20 de metri a fost oprit de Franco (32). N-a ratat insa Tilinca, dupa o cursa de 30 de metri, cu un sut sec, in stinga lui Franco: 2-0 in minutul 38! Maxi Rodriguez s-a suparat, a driblat o jumatate de echipa, dar Albut a inhatat mingea (40). Apoi Abrudan l-a blocat pe Mista in 10 metri (44).

Bagati in priza, spaniolii au fortat in partea secunda. Seitaridis a relansat meciul cu un supergol: sut din 35 de metri, mingea s-a lovit de bara, linga vinclu, si-a cazut in spatele liniei (54). Raul Garcia a ratat egalarea, cap peste din 10 metri (73). Singur in careu, Jurado a tras prost din 9 metri. Impinsi in terenul propriu, bistritenii s-au aparat pe final cu toata echipa, tinindu-l la sarja doar pe Tilinca. Au obtinut un rezultat istoric, dar calificarea in UEFA se joaca la Madrid.


Giovanni, confundat cu Gigi
Inainte cu o ora de startul partidei, in gura tunelului de la vestiare si-a facut aparitia fostul agent de jucatori Giovanni Becali, care s-a intretinut minute bune cu citiva oficiali ai lui Atletico. Prezenta impresarului lui Chivu la partida a fost o surpriza pentru jurnalistii spanioli, care initial crezusera ca e vorba de patronul Stelei, Gigi Becali. Fostul procurator a privit partida alaturi de Gabi Balint, de selectionerul nationalei si de presedintele lui Atletico, Enrique Cerezo.(Mihai Mateas)

Loviti de caldura
Caldura infernala de la ora partidei nu i-a afectat doar pe jucatorii lui Atletico, neobisnuiti cu o astfel de ora de disputare, ci si pe cei aproximativ 20 de fani spanioli, care pe durata primei reprize nu au schitat nici un gest pentru a-si incuraja favoritii, descumpaniti si de jocul madrilenilor. Suporterii si-au revenit abia dupa golul lui Seitaridis, din minutul 54, cind au inceput sa concureze galeria "Vampirilor albastri", foarte activa pe durata intregii partide. (Mihai Mateas)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează