FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - ASTRA 1-1

Bistriţa şi Astra au remizat după două goluri neregulamentare » Au jucat degeaba

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Fotbaliştii n-au contat prea mult, întrucît meciul s-a decis pe mîna arbitrilor. Bistriţa a marcat după un ofsaid, iar Astra a egalat dintr-un penalty de "baschet".

Reghecampf, ochelari de soare şi un aer tineresc. Stoichiţă, exilat în tribună, însoţind ca un comentator tv sud-american mişcările din teren ale jucătorilor săi.

În teren, Bistriţa a construit anevoios, în timp ce Astra a tresărit la raidurile lui Strătilă pe partea dreaptă. 2-1 a fost raportul ocaziilor importante din prima repriză: Moraes de două ori pentru bistriţeni, respectiv Lukacs pentru ploieşteni. Cînd Moraes a reuşit să marcheze, golul său a fost anulat de Istvan Kovacs pe motiv de ofsaid.

Căldura a fost la fel de necruţătoare şi după pauză, iar ritmul meciului a slăbit, spre leşin. Cu 12 minute înainte de final, Predescu a tras de la marginea careului fără speranţe pentru Ebede (78), dar faza a fost precedată de un ofsaid mare. 1-0 şi Gloria sărbătorea victoria. Istvan Kovacs şi-a dorit însă ultima replică. Înainte de căderea cortinei, "centralul" a indicat penalty la o îmbrăţişare în careu între Velcovici şi Mihalcea. Rohat n-a avut milă (87), de la punctul cu var, pentru o remiză de care ambele echipe se pot plînge. 

"Nu a fost penalty la Mihalcea. Dueluri ca şi acela sînt cu sutele într-un meci. Mingea a fost deviată, iar traiectoria oricum îi ocolea pe cei doi. Kovacs a greşit"

Remus Vlad, director tehnic Gloria

"Am văzut clar: a fost penalty fără dubii. Mihalcea a fost ţinut de tricou, nu avea nici un motiv să cadă aşa"
Mihai Stoichiţă, antrenor Astra

Două erori
Rezultatul partidei de la Bistriţa a fost stabilit în urma unor decizii de arbitraj controversate. Faza la capătul căreia Predescu (78) a deschis scorul pentru gazde a fost precedată de un ofsaid nesemnalizat la Moraes. Asistentul Hulubei nu a observat că, deşi a primit în poziţie regulamentară balonul, atacantul brazilian se afla în spatele apărării Astrei în momentul pasei primite de la un coechipier. Astra a egalat dintr-un penalty acordat destul de uşor de "centralul" Istvan Kovacs, impresionat că Velcovici i-a ridicat puţin tricoul lui Mihalcea.

- Astra Ploieşti nu a fost susţinută de nici un suporter la Bistriţa. Galeria "vampirilor albaştri" a fost formată din 10 fani.
- Coroian a evoluat în meciul de ieri pe postul de fundaş central, din cauza absenţei lui Vali Năstase. În prima etapă, la Timişoara, Coroian a jucat în atac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează