FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - GLORIA BISTRIŢA, SÎMBĂTĂ, 15:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO PE GSP.RO

Bistriţenii vor să evite înfrîngerea la Tîrgu Mureş: "Am învins Rapidul, dar trebuie să tragem în continuare ca să ne salvăm"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 11:34

Elevii lui Nae Manea nu vor să ştergă impresia frumoasă lăsată după victoria de pe teren propriu împotriva Rapidului.

La 7 puncte de zona fierbinte a clasamentului, Gloria Bistriţa s-ar putea apropia la doar 2 lungimi de CFR dacă va învinge sîmbătă de la ora 15 în deplasarea de la Tîrgu Mureş. Antrenorul Nae Manea cere concentrare maximă de la elevii săi şi vrea cel puţin un rezultat de egalitate: "Este o partidă la fel de dificilă ca şi cele de pînă acum. Întîlnim o formaţie cu care sîntem în luptă directă pentru menţinerea în prima ligă şi îmi doresc cît mai multă responsabilitate la acest meci. Nu avem voie să pierdem această partidă", este îndemnul lui Nicolae Manea.

Acesta le-a cerut jucătorilor săi să uite de ultima victorie de campionat, cînd Gloria a învins cu 3-2 formaţia antrenată de Marius Şumudică: "Am obţinut o victorie importantă cu Rapid, dar trebuie să tragem în continuare de fiecare punct care este pus în joc. Doar aşa ne putem îndeplini la final obiectivul", a concluzionat Manea.

FCM Tîrgu Mureş - Gloria Bistriţa se va juca sîmbătă de la ora 15:00, partida fiind transmisă pe GSPTV şi LiveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  31 Martie 2011, 11:57

daca si voi ne bateti noi pe cine mai invingem???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează