FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TÂRGU MUREȘ 1-1

"Bizonul" a salvat-o din nou pe Steaua, dar nu-și explică rezultatele slabe din ultima perioadă: "De ce nu reușim să facem asta?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 22:47

Harlem Gnohere, autorul unicului gol stelist din remiza cu ASA, scor 1-1, a declarat că nu-și explică de ce steliștii nu reușesc să  se mobilizeze în timpul jocurilor așa cum o fac la antrenamentele echipei și dă asigurări că atmosfera din cadrul lotului este una propice performanței. 

"Trebuia să luăm trei puncte azi. Va trebui să muncim mai mult. Nu știu de ce ne confruntăm cu această criză, muncim mult înainte de jocuri, dar, din păcate, nu reușim să punem în practică ce facem la antrenamente și în timpul meciurilor 

Va fi dificil în play-off pentru toată lumea. Sunt doar echipe bune acolo, dar noi trebuie să muncim pentru a avea un sfârșit bun de sezon.

Totul se petrece bine, atmosfera e foarte bună în cadrul echipei. N-aș putea să explic ce se petrece în meciuri. Vă asigur că atmosfera din lot este una foarte bună", a spus Gnohere, la TV Digi Sport.

Harlem Gnohere a marcat în meciul cu ASA cel de-al doilea gol de la venirea la Steaua. AICI ai detalii despre remiza roș-albaștrilor cu ASA Târgu Mureș, scor 1-1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Martie 2017, 09:33

Bizonul a aratat ca e atacant si ca trebuie sa joace titular , varf de atac , ca doar el este facut pentru acest post , in actualul lot al Stelei .A dat un gol de adevarat varf si a avut o executie care daca intra in poarta (min 90 )era golul etapei Voleu din alergare , din lateral si lovit din drob , super executie care a trecut milimetric peste poarta .Portarul nici macar n-a vazut ce s-a intamplat .Alibec nu e varf .L-ati vazut cum loveste cu capul ? Ce cauta in afara careului la cornere ? De ce executa el loviturile de colt .El ar tebui sa fie in careu sa incerce sa dea gol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează