FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sare în apărarea lui Bogdan Rusu, pus pe lista neagră de Gigi Becali: „Dacă ar fi plătit pe el 1,5 milioane, îl ținea tot meciul pe teren!”

Bogdan Rusu, FCSB // foto: Imago Images
Bogdan Rusu, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 20:30 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:38

Ștefan Blănaru (33 de ani), atacant la CS Mioveni, a comentat situația fostului său coechipier, Bogdan Rusu (32), despre care Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că-l trimite înapoi la echipa argeșeană în iarnă.

Cumpărat de Gigi Becali în vară pentru a o ajuta pe FCSB să se califice în grupele Conference League, Bogdan Rusu a intrat pe lista neagră a latifundiarului.

Rusu a fost titular în Silkeborg - FCSB 5-0, a dezamăgit, iar Becali plănuiește acum să-l trimită înapoi la CS Mioveni: „Se va întoarce acolo la iarnă”.

Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”
SILKEBORG-FCSB 5-0
Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”

Ștefan Blănaru, CS Mioveni: „Ar fi păcat ca Bogdan Rusu să nu rămână la FCSB”

Ștefan Blănaru, fost coechipier cu Rusu la CS Mioveni, crede că nu ar fi drept ca Bogdan să fie „mazilit” de Becali. Blănaru consideră că Rusu ar primi mai multe șanse de a-și demonstra abilitățile dacă ar fi costat mai mult, precum David Miculescu și Andrea Compagno.

„Ar fi păcat pentru el (n.r. - să revină la Mioveni), sper să rămână acolo. La 32 de ani nu e ușor să faci pasul ăsta. La început a făcut meciuri foarte bune, domnul Becali chiar spunea că este singurul transfer care a dat rezultate, dar dacă joci la fiecare meci doar 45 de minute...

Dacă ar fi dat 1,5 milioane pe el, probabil îl vedeam pe teren 90 de minute. Așa, că a costat 250.000, probabil că nu are credibilitatea să joace mai multe minute, cum o fac Compagno, Miculescu și alții de milioane.

Nu am ținut legătura de când a mers la FCSB, dar sper să rămână acolo, pentru binele lui. Când l-au luat era considerat un transfer bun, acum am înțeles că nu știe cum să mai scape de el. Dacă a făcut pasul ăsta, înseamnă că are valoare, nu?

Cel puțin un an ar trebui să stea acolo, și neapărat datorită banilor. Nu știu ce salariu poate avea un jucător de 32 de ani, aproape 33, venit de la Mioveni. Dacă ar primi mai multe șanse, ar avea mai multe reușite”, a afirmat Blănaru la PrimaSport.

Am înțeles că singura variantă pentru el ar fi să revină la noi. Ar fi un câștig, a marcat goluri, s-a simțit foarte bine aici, rămâne de văzut în ce condiții va veni.

- Flavius Stoican, antrenor CS Mioveni

VIDEO » Fostul coleg al lui Compagno, despre atacantul celor de la FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Slavia Praga a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj: „Ne-au zis că sunt interesați!”

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ali.bec
ali.bec  •  08 Octombrie 2022, 08:30

Rusu a fost doar vehiculul care a adus punctele de la Mioveni.

Moshu
Moshu  •  07 Octombrie 2022, 22:10

Lu' nenea asta-i teama ca daca se intoarce Rusu,el nu mai prinde echipa ?

rottwailer
rottwailer  •  07 Octombrie 2022, 22:03

Nici Messi nunfacea nimic cu ceilalți 10 penibili jucatori! Ce aveți cu Rusu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează