FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blat Copos - Becali? Dragomir: "Gigi vrea puncte de la Rapid!" ;)

Helder, Rapid
Helder, Rapid

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Dragomir sugerează că derby-ul din Giuleşti, de duminica viitoare, ar putea fi aranjat în favoarea Stelei

Cazul "Varga-Bălan" şi conflictul dintre Copos şi Becali, pe de o parte, şi Dumitru Dragomir, de cealaltă parte, atinge şi meciul Rapid - Steaua. Derby-ul cu o tradiţie datînd din 1947 ar putea fi trucat! Asta sugerează "Corleone"! Cristi Tănase nu mai vrea huiduieli (video)

Preşedintele LPF a explicat la Sport Total FM care ar fi aranjamentul: "Lumea nu înţelege acum că urmează partida dintre Rapid şi Steaua, iar punctele le sînt extrem de necesare celor din Ghencea. Ce să facă Rapidul cu trei puncte? Voi de ce credeţi că se bate Becali pentru giuleşteni în litigiul cu Poli Timişoara? Chiar el a zis că e vorba de propriul interes".

Mitică susţine că unii preşedinţi de club nu li s-au alăturat lui Becali şi lui Copos în lupta cu Liga fiindcă s-ar fi "prins": "Ăştia mai deştepţi, Dinu «Vamă», Mureşan, nu au căzut în plasă. Ei au văzut ce se va întîmpla mai departe. Întrebaţi-mă după Rapid - Steaua mai multe, e mai bine să vorbim în detaliu după acel joc".

"Dinamo şi Vaslui sînt două cluburi care s-au lăsat păcălite de Becali şi susţin acţiunea lui şi a lui Copos"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Am aflat pe cine cunoaşte Iancu la TAS şi vom face în aşa fel încît el să nu cîştige acolo litigiul cu Rapid. Scorul trebuie să rămînă cel de pe teren, 1-0 pentru giuleşteni!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Asta e chiar o idee ciudată! E timpul ca Timişoara să-şi vadă de fotbal, să lase alte lucrui deoparte"
Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

"Europarlamentarul Becali promite favoruri"
Dragomir cere să se sesizeze DNA: "Direcţia Naţională Anticorupţie d-aia s-a înfiinţat, ca să nu mai existe trafic de influenţă, adică ceea ce face Becali acum. El le promite favoruri unora, în calitate de europarlamentar, ca să-şi asigure sprijinul lor!". Patronul Stelei are de gînd să ceară marţi, la Adunarea Generală a LPF, demiterea lui Mitică. Ca să reuşească, Gigi, Copos şi aliaţii lor au nevoie de 10 voturi din 18 posibile.

4 decembrie 1947 e data primului derby dintre rivalele din Ghencea şi din Giuleşti: ASA Bucureşti - CFR Bucureşti 0-1, gol Ion Lungu, în minutul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
manuz09
manuz09  •  12 Aprilie 2010, 11:55

cand o sa faca rapid blat cu steaua,sa dea Dumnezueu sa te duci la puscarie pe 25 de ani de nenorocit ce esti!!!ti-a dat iancu bani????FZR!!

 •  12 Aprilie 2010, 10:27
Postat de pe 12 Aprilie 2010, 10:21

avem muistule ce sa facem cu 3 puncte tii le fluturam tie pe sub nanaul tau ce obraznic dragomir asta chiar nu ii este rusine cand toto ii spun sa plece ca s-a sclerozat el debiteaza prostii rapidul trece punctele in cont senilule nu le dam pomana cum vor altii oracolul tau nu spune cand mori? ca prea nu le stii pe toate fzr1923

rapidistilor, gura mica si luati-va la revedere de la cele 3 pct.

 •  12 Aprilie 2010, 10:21

avem muistule ce sa facem cu 3 puncte tii le fluturam tie pe sub nanaul tau ce obraznic dragomir asta chiar nu ii este rusine cand toto ii spun sa plece ca s-a sclerozat el debiteaza prostii rapidul trece punctele in cont senilule nu le dam pomana cum vor altii oracolul tau nu spune cand mori? ca prea nu le stii pe toate fzr1923

Vezi toate comentariile (21)
Comentează