FOTBAL  »  LIGA 1  »  FOTBAL INTERNATIONAL

Blatter vrea sa elimine prelungirile de la Cupa Mondiala si Campionatul European

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, prezent in weekend in Venezuela pentru a asista la Copa America, s-a declarat impotriva prelungirilor la meciurile de fotbal, lasand sa se inteleaga ca va incerca sa elimine aceste sistem de la Cupa Mondiala si Campionatul European, informeaza cotidianul Die Welt.

"Aici, la Copa America, nu exista prelungiri. Este o alegere foarte buna. Este mult mai bine sa se treaca direct la executarea loviturilor de la 11 metri", a declarat elvetianul la Maracaibo, unde a asistat la finala Copei America, dintre Brazilia si Argentina.

Presedintele FIFA a adaugat ca cele doua reprize de prelungiri, a cate 15 minute, i se par inutile. "De cand nu mai exista regula golului de aur, prelungirile nu mai au niciun sens", a precizat Blatter, adaugand ca nu exclude posibilitatea ca, in viitor, sa fie eliminate prelungirile de la Cupa Mondiala si Campionatul European.

Reprezentativa Braziliei a castigat Copa America, duminica, invingand in finala competitiei, la Maracaibo, cu scorul de 3-0 (2-0), nationala Argentinei.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează