FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Blestemul lui Edi » Cum a clacat Iordănescu Jr. în trei meciuri din cele patru confruntări directe cu Dinamo

9 goluri a încasat Pandurii de la Dinamo în toate competițiile din sezonul actual
9 goluri a încasat Pandurii de la Dinamo în toate competițiile din sezonul actual

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2015 00:00

„Cîinii” au scos tur-retur puncte în prelungiri contra ”pandurilor” și n-au iertat nici în Cupa României, cînd au obținut calificarea în minutul 90.

Finalurile de partidă în ultimele confruntări între Pandurii și Dinamo au avut scenarii horror pentru echipa lui Edward Iordănescu. Ultimul meci, cel de sîmbătă, încununat de golul înscris de Puljici în minutul 91, nu e o întîmplare. Croatul s-a înscris pe lista jucătorilor dinamoviști care au smuls puncte "pandurilor" sezonul acesta în ultimele minute de joc.

Totul a început în meciul tur de la Severin cînd reușita decisivă, semnată atunci de Gnohere, a venit după patru minute de prelungiri. Golul francezului făcea atunci 2-2 și sufla o victorie meritată a oltenilor, care dominaseră categoric partida.

Al doilea episod de coșmar pentru Edward Iordănescu s-a consumat în octombrie, în Cupa României: la scorul de 2-2, Vojnovici a calificat-o pe Dinamo cu un gol în minutul 90, la capătul unei bîlbîieli în careu.

Singurul duel în care cei de la Pandurii au scăpat de o dezamăgire pe final a fost cel din Cupa Ligii, cînd Dinamo a tranșat repede partida și s-a impus cu 2-0.

GOLURILE DECISIVE DIN PRELUNGIRI

12 decembrie Dinamo - Pandurii Liga 1 2-1 Puljici 90+1
28 octombrie Pandurii - Dinamo Cupa României 2-3 Vojnovici 90
29 august Pandurii - Dinamo Liga 1 2-2 Gnohere 90+4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
geo10
geo10  •  15 Decembrie 2015, 13:20

blestem??? e MIRCEA REDNIC....nu flavius st......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează