FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT / CLAUZĂ

Blindat

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Marian Iancu a negociat cu Artiom Karamian ieri în Cipru dublarea clauzei de reziliere la 1,5 milioane de euro. Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a făcut primul pas pentru a-şi proteja investiţia făcut în iarna trecută cu Artiom Karamian.
Iancu i-a propus mijlocaşului armean să dubleze valoarea clauzei de reziliere din contract, cifrată în prezent la 750.000 de euro. Deşi Artiom are încă doi ani contract cu Poli, el poate părăsi formaţia în vară dacă se găseşte o echipă să achite clubului bănăţean clauza şi salariul de 300.000 de euro pe sezon. Faptul că Steaua i-a dat tîrcoale şi chiar Gigi Becali a susţinut că ar fi interesat de Karamian, l-a determinat pe Marian Iancu să-i solicite armeanului să mărească clauza la 1,5 milioane de euro.

În ianuarie 2006, Poli a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l convingă pe Artiom să semneze pe trei sezoane din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat angajamentul cu Rapid. Iancu l-a convins pe Karamian după ce i-a oferit 1 milion de euro pentru cei trei ani de contract, cu un bonus de instalarea şi promisiunea că-l va transfera şi pe fratele său de la Ceahlăul. Unica doleanţă a armeanului a fost clauza de reziliere, cifrată în primul an de contract la un milion de euro, iar acum la 750.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  01 Februarie 2008, 17:38

valoarea lui exacta pe piata transferurilor int este da 1.600.000 Euro, puteti vesea si voi pe pagina transfermarkt.de

 •  01 Februarie 2008, 10:38

E incredibil de cat travaliu e in stare Artiom.Cred ca in momentul de fata valoarea lui de piata este minim 3Mil. Tot respectul ptr. IANCU ca se acopera chiar daca l-a luat gratis.

 •  01 Februarie 2008, 08:32

100% de acord cu Mr X !!!!!!! Torje nu este o mare pierdere "fotbalistica", ci e o piertdere mai mult "sentimentala". Iar pretu luat pe el este super bun!!!! Iancu nu-i prost....degeaba...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează