FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Blindat

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Costea şi-a prelungit ieri pe încă 3 ani contractul cu gruparea din Bănie.

Oltenii au replicat în faţa pressing-ului stelisto-clu­jean pentru Florin Costea. După o întrevedere cu Adrian Mi­titelu, atacantul de 23 de ani şi-a pre­lungit ieri contractul cu U­ni­ver­sitatea, care era scadent în vara lui 2009. Costea va mai sta în Bănie încă 3 ani, în ultimul sezon de an­gajament urmînd să cîştige în jur de 150.000 de dolari, dublu faţă de cît încasează în prezent. Tot ieri, ol­tenii i-au prelungit acordul pînă în 2011 şi fundaşului australian Josh Mitchell (24 de ani).

“Sper că acum s-au spul­berat speculaţiile legate de viitorul meu. Voi pleca doar după ce voi cîştiga un trofeu cu Ştiinţa, şi numai în străinătate”, a spus Costea. Alb-albaştrii s-au grăbit să betoneze înţelegerea “Briliantului” la auzul pla­nurilor lui Gigi Becali. Finan­ţa­torul Stelei spera să-l “racoleze” pe fot­balist la finele se­zonului fo­lo­sin­du-se de pre­vederile legii Webster. Aceasta spune că la 3 ani dis­tanţă de la semnarea unui a­cord, orice jucător poate pleca liber, dacă achită în avans salariul pe perioada restantă din an­ga­ja­ment.

Balaci: “Plec la vară”
Ilie Balaci (foto)a anunţat că va părăsi funcţia de manager general al Craiovei pentru a reveni la antrenorat. “M-am săturat să stau departe de meserie, mi-e dor să antrenez din nou. Cu siguranţă, la vară îmi voi găsi un alt loc de muncă. Dacă nu se va putea în ţară, mă voi întoarce la arabi. Deocamdată, nu am nici o ofertă, dar aştept luna mai, cînd se termină campionatele”, a mărturisit ieri fostul mare fotbalist oltean pentru craiovamaxima.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
 •  30 Aprilie 2008, 21:26

costea, te-ai cam pacalit mai baiatule. financiar vorbesc. ai semnat pe 3 ani, ok, dar buzunarul tau o sa sufere (mult !). daca erai liber de contract incasai o prima de instalare de 50% din pretul tau de piata (intre 1 - 3 milioane euro, probabil). asa ... nu mai incasezi nimic, ia patronul tau totul. mai copii, angajati-va niste consilieri ca lumea, nu va mai bucurati ca prostii de toate ofertele "generoase" pe care vi le fac in mod "dezinteresat" cluburile voastre. ai luat

 •  30 Aprilie 2008, 16:06

cumpara de la dinamo gigele!!!

 •  30 Aprilie 2008, 11:21

Nea Ilie, vino la CSM Valcea ca te asteptam cu drag!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează