FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Blocat

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

Semedo este dorit de Lokomotiv Moscova, dar "visiniii" nici nu vor sa auda de un transfer al Panterei. Raidurile Panterei Semedo au depasit granitele campionatului intern. Andone il considera pe portughez drept cel mai bun mijlocas dreapta din Liga I. Antonio se afla pe lista de achizitii a lui Lokomotiv Moscova, club la care evolueaza si internationalul roman, Razvan Cocis.

Rusii si-au exprimat intentia de a-l transfera, imediat dupa finalul amicalului din vara dintre CFR Cluj si Lokomotiv, scor 4-3, desfasurat in Austria. Pantera a evoluat 45 de minute si a creat faza golului al doilea al feroviarilor, marcat de Didy. Semedo si-a depasit in acea partida constant adversarul direct si a ratat si doua oportunitati uriase in finalul primei reprize. Finantatorul Arpad Paszkany, prezent la acel meci, nici nu a vrut sa auda de oferta rusilor, retezind orice discutie. Rusii ar fi oferit 3 milioane de euro pentru Semedo. Lokomotiv nu si-a pierdut interesul pentru portughezul care a marcat doua goluri in primele 10 etape, insa e putin probabil ca "visiniii" sa renunte la extrema dreapta. "De la noi nu pleaca niciodata jucatorii de valoare", a spus in repetate rinduri presedintele Iuliu Muresan.

"Sint linistita"

Amalia Granata, iubita lui Fabbiani, a declarat pentru www.infobae.com ca se simte foarte bine in Romania. "Sint foarte bine, foarte linistita. Viata aici este foarte linistita", spune Amalia, insarcinata in luna a patra cu atacantul lui CFR Cluj. "Lui Cris ii merge foarte bine, din fericire, si toate lucrurile decurg normal in legatura cu sarcina mea. Ne vom intoarce in Argentina pe 16 decembrie, dupa ce se incheie prima parte a campionatului in Romania", a mai spus Amalia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează