FOTBAL  »  Superliga  »  IMPAS

Blocat!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00


Fundaşul Cristian Scutaru va fi trimis la Reşiţa, deşi era dat ca sigur la Dinamo. Foarte aproape de Dinamo, internaţionalul de tineret Cristi Scutaru va juca la Reşiţa! Aseară, patronul Timişoarei a anunţat, printr-un comunicat oficial, că transferul jucătorului în "Groapă" a căzut, fără să indice însă motivele care au condus la prăbuşirea tratativelor. Cu numai cîteva ore înainte, în cursul după-amiezii, oficialii lui Poli indicaseră, tot printr-un comunicat, remis agenţiilor de ştiri, că "negocierile pentru cedarea lui Cristian Scutaru la Dinamo Bucureşti sînt aproape de finalizare".

"Am renunţat la transferarea lui Cristian Scutaru, care vă rămîne în continuare în cadrul clubului nostru şi va juca, sub formă de împrumut pînă în vară la FCM Reşiţa", a declarat Marian Iancu. Totodată, acesta i-a declarat netransferabili pe mai mulţi dintre jucătorii tineri de la Poli, nominalizîndu-i pe Pantilimon, Luchin, Latovlevici, Popovici, Axente şi Patras, alături de Cristian Scutaru.

"Pentru persoanele de rea credinţă, care nu înţeleg limba română sau nu au interes să o înţeleagă, repet încă o dată că nu va pleca nici un titular pe care clubul se bazează şi nici vreun tînăr dintre cei nominalizaţi", a arătat, vehement, Marian Iancu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2008, 17:05

poti castiga bani de pe net foarte simplu!!! ,si sa nu crezi ca este vreo smecherie, totul este cat se poate de serios. e adevarat ca nu te vei imbogatii dar sa ai niste banuti acolo pusi deoparte nu strica. acceseaza link-ul: bux.to/?r=Dr.Sab si creeaza-ti un cont. totul foarte simplu. dupa crearea contului te duci in submeniul surfads si intri pe toate reclamele de acolo. pt asta veti primi 25 de centi pe zi, nu te doare mana sa dai 15 clickuri pe zi. ai grija sa nu deschizi toate paginile cu reclame simultan ci pe rand pt ca altfel nu primesti bani. si eu am crezut ca e vrajeala pana cand am scos prima suta de dolari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close