LIGA 1  ·  IMPAS

Blocat!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00


Fundaşul Cristian Scutaru va fi trimis la Reşiţa, deşi era dat ca sigur la Dinamo. Foarte aproape de Dinamo, internaţionalul de tineret Cristi Scutaru va juca la Reşiţa! Aseară, patronul Timişoarei a anunţat, printr-un comunicat oficial, că transferul jucătorului în "Groapă" a căzut, fără să indice însă motivele care au condus la prăbuşirea tratativelor. Cu numai cîteva ore înainte, în cursul după-amiezii, oficialii lui Poli indicaseră, tot printr-un comunicat, remis agenţiilor de ştiri, că "negocierile pentru cedarea lui Cristian Scutaru la Dinamo Bucureşti sînt aproape de finalizare".

"Am renunţat la transferarea lui Cristian Scutaru, care vă rămîne în continuare în cadrul clubului nostru şi va juca, sub formă de împrumut pînă în vară la FCM Reşiţa", a declarat Marian Iancu. Totodată, acesta i-a declarat netransferabili pe mai mulţi dintre jucătorii tineri de la Poli, nominalizîndu-i pe Pantilimon, Luchin, Latovlevici, Popovici, Axente şi Patras, alături de Cristian Scutaru.

"Pentru persoanele de rea credinţă, care nu înţeleg limba română sau nu au interes să o înţeleagă, repet încă o dată că nu va pleca nici un titular pe care clubul se bazează şi nici vreun tînăr dintre cei nominalizaţi", a arătat, vehement, Marian Iancu.Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2008, 17:05

poti castiga bani de pe net foarte simplu!!! ,si sa nu crezi ca este vreo smecherie, totul este cat se poate de serios. e adevarat ca nu te vei imbogatii dar sa ai niste banuti acolo pusi deoparte nu strica. acceseaza link-ul: bux.to/?r=Dr.Sab si creeaza-ti un cont. totul foarte simplu. dupa crearea contului te duci in submeniul surfads si intri pe toate reclamele de acolo. pt asta veti primi 25 de centi pe zi, nu te doare mana sa dai 15 clickuri pe zi. ai grija sa nu deschizi toate paginile cu reclame simultan ci pe rand pt ca altfel nu primesti bani. si eu am crezut ca e vrajeala pana cand am scos prima suta de dolari.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1