FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Blocat în România » Motivul incredibil pentru care Dinamo nu poate să scape de un jucător

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 10:01

Maxi Oliva a fost la un acord distanţă de a părăsi pe Dinamo şi a se întoarce în patria natală, la Newell's Old Boys.

Doar că fundaşul stânga argentinian a fost blocat tocmai de conaţionalii lui! Mai exact, federaţia din ţara natală a refuzat să înregistreze un contract semnat prin fax, iar afacerea a picat definitiv.

Cel puţin până la vară, întrucât nu se mai pot înregistra tranzacţii, perioada de transferuri s-a încheiat pentru argentinieni pe 25 ianuarie.

Cei de la Newell's n-au putut să rezolve din scurt deplasarea lui Maxi în ţara natală, Oliva n-a avut cum să plece din România, aşa că povestea s-a încheiat nefericit pentru apărător.

Ce vrea Oliva

Dacă în Argentina s-a închis, sud-americanul are doar două opţiuni:

1. Să spere că se mai poate rezolva ceva în Bulgaria sau prin ţările pe unde a mai fost propus în Europa, dar şi aici este o luptă contracronometru.

2. Să aibă nevoie Vasile Miriuţă din nou de el. După plecarea lui Steliano Filip la Hajduk Split, Dinamo a rămas în Nica şi în Olteanu ca fundaşi stânga. Constantin a mai jucat în acea bandă, însă depinde de desele probleme medicale, Vlad a revenit după împrumutul la Voluntari.

Oliva n-a fost luat în cantonamentul din Cipru şi a rămas să se pregătească individual la Săftica. Jucătorul n-ar vrea să părăsească Dinamo şi România, aşteptând un semn din partea staff-ului tehnic.

26 de partide
a adunat sud-americanul la Dinamo şi 4 assist-uri din vara 2016 până în prezent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  29 Ianuarie 2018, 16:30

Parerea mea este ca Oliva a fost mai bun decat Fikip,numai ca nu a prea primit sanse.Oliva s-a achitat de sarcinile primite,era chiar laudat si nominalizat ca fiind MVP-ul meciului,numai ca etapa urmatoare iarasi era rezerva.Doar trebuia sa intre "majestatea" sa Filip al doilea titular,sa aib aunde dormi,pentru ca pe banca nu incapea.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Ianuarie 2018, 10:35

”...povestea s-a încheiat nefericit pentru apărător.” Ce fericit ar fi fost sa scape...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează