FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - URZICENI

Blocaţi

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Roş-albii au ratat iar victoria în minutele de final, exact ca în precedentul meci de acasă, cu Pandurii.

Echipa lui Petrescu joacă de par­că “Bursucul” le-ar fi de­senat pe tablă jucătorilor săi un arici. Unul nesuferit pentru ad­ver­sari, cu “miezul” Mara protejat de ţepi, unii mai ascuţiţi ca alţii. Di­namo n-a prea ştiut cum să apuce ariciul de Ialomiţa. Cristea, Cătălin Munteanu şi Boştină i-au făcut pe fanii “cîinilor” să urle de nervi la fie­care acţiune de atac care se lovea de blocajul solid al Unirii.

Torje vs Stancu
Picătura de fantezie din an­gre­na­jul Urziceniului, Mara, a creat pri­ma mare ocazie a jocului, cu o exe­cu­ţie de fineţe din lovitură liberă de la 18 metri, respinsă greu de Lo­bonţ. “ Dinamo se mulţumeşte cu ega­lul?!”, făceau haz de necaz fanii roş-albilor. Le-a şi fost greu dina­mo­­­viştilor, cu tri­dentul Cristea-Mun­­teanu-Boşti­nă în cea mai proas­tă formă posi­bilă, cu Bratu su­ferind că apărarea compactă a Uni­rii nu-i lăsa spaţiu de sprint.

Zicu putea fi meşterul priceput, care să păcălească cerberii lui Pe­tres­cu. Cu Ianis pe teren de la înce­putul reprizei secunde, “cîinii” şi-au creat trei ocazii bune în decurs de cinci minute, cea mai mare irosită de Munteanu, cu un şut mult peste poartă din numai 10 metri. Sal­va­rea gazdelor putea veni, neaş­tep­tat, de la cea mai scumpă achiziţie din istorie, Gabriel Torje! În minutul 80, “inima Banatului” a inventat un eurogol dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, prilej numai bun pentru împăcarea cu suporterii şi pentru începutul amortizării celor două milioane de euro plătite pe el în iarnă. Cu succesul lui Dinamo n-a fost de acord Izvoranu, care l-a faultat aiurea pe Stancu în careu, “Briliantul” Unirii a egalat, iar criza se adînceşte în Ştefan cel Mare.

Au prelungit programul caselor de bilete
Chiar dacă preţul tichetelor a fost unul modic, un leu, fanii “cînilor” nu s-au înghesuit la arena din Ştefan cel Mare. Cu o oră înaintea partidei se vînduseră doar 3.000 de tichete. Casele de tichete ar fi trebuit să se închidă la ora 19:30, însă oficalii di­namovişti au intervenit şi au stabilit de comun acord cu Jandarmeria să prelungească programul cu încă o jumătate de oră. În cele 30 de minute s-au mai vîndut aproximativ 2.000 de bilete. În final, în tribune au fost circa 6.000 de fani, inclusiv abonaţii.

Ajax şi Leverkusen, după Stancu
La tribuna oficială a stadionului din Ştefan cel Mare au luat loc aseară şi emisari ai cluburilor Ajax Amster­dam şi Bayer Leverkusen. Olandezii şi nemţii au venit în special pentru internaţionalul de tineret al Unirii, Bogdan Stancu, însă atacantul de 21 de ani a fost rezervă.

Muşat titular
Tînărul Nicolae Muşat (22 de ani) a fost folosit aseară încă din primul minut şi a ajuns la cota 4 în tricoul primei echipe a lui Dinamo. În acest sezon, fundaşul stînga a mai evo­luat încă din primul minut în alte trei meciuri pentru roş-albi: unul în campionat cu FC Vaslui (0-2) şi do­uă în Cupa Timişoreana, cu Pro­gre­sul (2-0) şi Sănătatea Cluj (4-0).

Goian şi Pulhac în tribună
Lucian Goian şi Cristi Pulhac nu au putut evolua aseară contra Unirii Urziceni, ei fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Cei doi fundaşi au fost înainte de începerea partidei la vestiare pentru a-i în­cu­ra­ja pe colegi, apoi s-au aşezat în tri­bună pentru a urmări des­fă­şu­ra­rea meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  21 Aprilie 2008, 11:28

MaxX ai creierul unui melc...va laudati ca ati umplut stadionul pe ploaie,eu imi aduc aminte cand i ati atacat cu pietre pe jucatori,iar lui jiji ii doreati moartea...si stadionul era cam pustiu,asa ca lasa ciocu mic si nu te mai mandrii cu campionatul asta de 'caca'...pe care nu meritati sa l castigati...

 •  21 Aprilie 2008, 10:56

ce mai fani aveti si voi.... nici 1 leu nu valorati...in schimb in ghencea si pe ploaie si cu u cluj a fost cam plin stadionul... vai de capu vostru ..ati ajuns in ultimu hal..FORZA STEAUA!!!

 •  21 Aprilie 2008, 10:35

1 leu dai ... 1 leu face !!! STEAUA a stabilit cea mai mare diferenta de puncte fata de DIANAMO ... 17 iar cu meciul direct se vor face 20 !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează