FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Blocaţi la vatră » Steliştii sînt neplătiţi de trei luni şi îşi vor petrece vacanţele în ţară

Rusescu şi Nikolici au motive să fie trişti: nu au mai primit niciun ban de trei luni
Rusescu şi Nikolici au motive să fie trişti: nu au mai primit niciun ban de trei luni

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 21:57

Steliştii au luat vacanţă după meciul cu Braşov, dar nu au plecat în vacanţe exotice.

Cu excepţia străinilor, marea majoritate a roş-albaştrilor vor rămîne în ţară. În primul rînd pentru că deşi sînt campionii României, fotbaliştii nu şi-au primit salariile de aproape trei luni.

Din închisoare, Gigi i-a anunţat, prin vocea managerului Mihai Stoica, să stea liniştiţi că pînă pe 14 iunie, cînd e programată reunirea, vor fi cu banii la zi. Vestea nu le-a picat însă bine jucătorilor, care ar fi vrut să intre în vacanţă cu salariile la zi, mai ales că n-au avut nici o primă pentru titlu.

Apoi, un al doilea motiv pentru care steliştii sînt nevoiţi să rămînă în ţară, îl reprezintă evenimentele programate în această perioadă. Ieri, steliştii au mers la botezul lui Lucas, băieţelul lui Paul Pîrvulescu, iar duminică vor merge să fie alături de Latovlevici, care se va însura cu iubita lui, Roxana. Evenimentul e programat în comuna Giroc, o localitate de la marginea Timişoarei.

285 de mii de euro cheltuie Steaua lunar cu salariile jucătorilor şi ale staffului tehnic

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
adra
adra  •  01 Iunie 2013, 13:32

si milioanele de euro din bilete unde s-au dus ?

mihai_isbasoiu
mihai_isbasoiu  •  01 Iunie 2013, 11:25
Postat de alpin pe 01 Iunie 2013, 11:08

Aici chiar sunt nevoit sa-i dau dreptate puscariasului. De ce sa le dea bani jucatorilor? Ce amestec au avut ei in castigarea titlului?! Ce, ei au platit arbitrii, ei au platit stelutzele sa stea capra?! Ei au dat bani grei pe doping?!? Nerusinatii! La munca, nu sa stea cu mana intinsa!!!

Comentariu tipic de frustrat ! O sa vezi ca Steaua o sa fie peste CFR-ul tau si la anul .... si iar o s-arunci cu noroi ! .... usor usor o sa faceti campionatul hulitorilor Stelei! Va fi castigat de cel mai inventiv frustrat !

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  01 Iunie 2013, 11:20

minciuni, minciuni....falshuri... !! steaua nu va recunoaste ca Tribunal legal constituit si nu raspunde decat in fata Marii Adunari Nationale..))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează