FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bluful anului?! Haos la Dinamo înainte de primul meci în „era spaniolă” » „Câinii” n-au bani să joace pe Național Arena + Clubul poate reveni la Negoiță!

Spaniolii nu au mai trimis niciun ban pentru rezolvarea datoriilor pentru închirierea Național Arena, astfel că astăzi, când e ziua decisivă, s-ar putea decide ca partida dintre Dinamo și Hermannstadt să se joace tot în Ștefan cel Mare.
Spaniolii nu au mai trimis niciun ban pentru rezolvarea datoriilor pentru închirierea Național Arena, astfel că astăzi, când e ziua decisivă, s-ar putea decide ca partida dintre Dinamo și Hermannstadt să se joace tot în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 19:52 / Actualizat joi, 20 august 2020 19:52

Spaniolii l-au luat pe ”Tranquilo” în brațe, dar nu au mai trimis niciun ban pentru rezolvarea datoriilor pentru închirierea Național Arena, astfel că vineri, când e ziua decisivă, s-ar putea decide ca partida dintre Dinamo și Hermannstadt să se joace tot în Ștefan cel Mare.

"Tranquilo, tranquilo" este expresia favorită a noilor administratori ai clubului Dinamo, care de-abia au împlinit o săptămână de când au preluat frâiele clubului.

Este răspunsul lor atunci când oficialii grupării îi întreabă de banii pentru restanțe sau pentru salarii sau de transferuri. Situația nu este deloc roz, așa cum este tricoul lui Rufo Collado, lăsat de Pablo Cortacero la București, dar fără niciun ban să achite din datorii.

O veste de ultimă oră este legată de faptul că dacă până vineri roș-albii nu achită o restanță de 30.000 de euro Primăriei Capitalei, nu poate juca pe Național Arena luni seară, cu Hermannstadt. Și sibienii au fost anunțați de această posibilitate.

În plus, Dinamo ar trebui să mai achite încă 25.000 de euro pentru închirierea celui mai mare stadion al țării pentru runda inaugurală. Momentan, managementul româno-spaniol nu are niciun leu pentru a plăti gazda partidei!

Dinamo poate reveni la Negoiță

Fotbaliștii se antrenează sub comanda lui Gigi Mulțescu, iar aseară încă mai credeau că vor debuta în noul sezon pe Național Arena. De fapt, nu mai cred nimic, ei își așteaptă restanțele financiare.

Partida cu Hermannstadt are toate șansele să se joace pe stadionul din Ștefan cel Mare, chiar dacă, teoretic, spaniolii ar mai avea timp până astăzi să trimită banii pentru plata restanțelor. Având în vedere că au promis 500.000 de euro, garanție-împrumut pentru Dinamo, până pe data de 5 iunie, iar până acum la club au intrat doar 300.000 de euro dinspre ei, nu mai prezintă credibilitate pentru moment.

Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor ieri, Cortacero și compania au comandat un audit financiar prin care să vadă ce datorii are clubul, ei sunt doar administratorii lui Dinamo până atunci!

Iar dacă nu vor achita datoriile ce depășesc suma de 3 milioane de euro, atunci Dinamo revine în proprietatea lui Ionuț Negoiță, fostul patron acordându-le termen o lună ca să facă dovada plății banilor! 

2.000 de eurocostă închirierea stadionului din Ștefan cel Mare pentru o partidă

Melero a fost contabil la Getafe în perioada când eu am fost consilierul președintelui. Ne vedeam la meciuri, ne mai vedeam la birou la el. Nu este un tip foarte puternic financiar, nici el și nici Pablo Cortacero. Probabil au în spate pe cineva cu bani. Dar ei nu sunt persoane cu bani, așa cum este Gigi Becali de exemplu
Gică Craioveanu

Totul despre Dinamo - Hermannstadt: 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Tensiuni în vestiarul lui Dinamo: jucătorii se revoltă! Termen limită pentru noua conducere

Mai mult de jumătate din Liga 1 vrea în play-off! Punctele tari, punctele slabe și care sunt favoritele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (147)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  22 August 2020, 12:21
Postat de obergruppenfuhrer pe 20 August 2020, 22:51

Nu vor sa ajunga in Sampon Lig, pentru ca omul care face DUS, se numeste DUSMAN!

*** !DINAMO nu are si nu va avea nevoie de mila nimanui ,*** !Stii prea bine ca daca era lasata sa joace ,nu avea probleme la retrogradare dar de bleg ce esti ti-e rusine sa recunosti acest lucru ,o seara buna !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  22 August 2020, 12:11
Postat de amicu pe 21 August 2020, 06:47

Pai nu joaca pe NA, o sa joace pe Camp Nou

Uite ca va juca pe NA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackknight
blackknight  •  21 August 2020, 10:09

mda... ce a zic... si strainii sunt corupti in romania oricum ma bucur pentru astia care jubileaza pe aici... ba, viata voartra e asa de naspa incat singura voastra bucurie e ca Dinamo are probleme?! alta treaba chiar nu aveti?! sunteti penibili ma! voi sunteti motivul pentru care tara asta o duce ca dracu!

Vezi toate comentariile (147)
Comentează