FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bodyguarzii fac TRX cu Tommy :) » Gărzile de corp ale Stelei n-au doar echipament ca al jucătorilor, ci şi acelaşi statut la antrenamentele fizice

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 20:30

Muşchii Stelei sînt antrenaţi chiar de cel mai important om din staff pe parte de pregătire fizică, adică Thomas Neubert, principalul colaborator al lui Reghe şi care are un contract de peste 100.000 de euro anual.

Nu doar jucătorii sînt însă pregătiţi de Neubert, ci şi cei pe care Steaua îi foloseşte ca bodyguarzi ai echipei, în toate deplasările, în fapt, angajaţi ai firmei de pază SAS, pe care clubul a contractat-o pentru a asigura paza pe stadion la meciuri.

Gărzile de corp au intrat de săptămîna trecută pe "mîna" lui Tommy şi chiar lucrează şi la bezile TRX, aparat care a făcut minuni în rîndul fotbaliştilor lui Reghecampf, el fiind adus în vara lui 2012, atunci cînd neamţul a început să lucreze fizic cu Bourceanu şi compania.

Mihai Stoica a ţinut să explice prezenţa în delegaţia Stelei a bodyguarzilor şi faptul că poartă vestimentaţia oficială a clubului: "Şi alţii îşi iau cu ei sportivi. Pe cei de la CFR nu i-aţi văzut? Şi pe vremea cînd Gigi era în libertate, unul dintre bodyguarzii săi venea cu noi în cantonament şi, într-o zi, jucătorii au asistat la un antrenament al lui, în care lovea cu piciorul într-un zid. Au fost atît de impresionaţi încît, a doua zi, la antrenamentul lor, nimeni, absolut nimeni, nu s-a mai plîns că e greu".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
redgofcd
redgofcd  •  08 Octombrie 2013, 22:34

Ala de lovea cu piciorul intr-un zid era de fapt TONG PO, nu gorila lui Gigi. Mimi a confundat filmele.

vandersaar
vandersaar  •  08 Octombrie 2013, 22:31

Vai dar cat amatorism...

costelmarcoo
costelmarcoo  •  08 Octombrie 2013, 13:53
Postat de adrian.1984 pe 08 Octombrie 2013, 11:42

De parca manelistii de la Steaua ar avea legatura cu sportul!!!

Mai usor cu pleonasmele, prietene! Auzi la el, "manelistii de la Steaua"...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează