FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Bogaciu are voie să arbitreze!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

"Centralul" de 28 de ani, implicat în cazul de luare de mită de la Piteşti, a primit acceptul tribunalului să revină pe terenul de fotbal.

Aurelian Bogaciu a primit joi o veste foarte bună: Tribunalul Prahova i-a aprobat cererea de a profesa din nou meseria de arbitru. E primul din cei implicaţi în dosarul mitei de la Piteşti care primeşte o decizie favorabilă lui.

La a 12-a înfăţişare în dosarul "Mită pentru arbitri", "centralul" bucureştean a cerut să i se redea dreptul la muncă. Procurorul de caz a fost de acord cu cererea sa, astfel că instanţa a admis solicitarea sa. Astfel, fostul arbitru FIFA va putea oficia la centru partide la toate nivelurile competiţionale, în afară de Liga întîi.

Decizia judecătorului a fost primită cu aplauze de toţi cei aflaţi în sală în momentul judecării cazului. "E adevărat că aşa a decis instanţa. De un an şi jumătate aştept decizia asta, m-am pregătit singur prin parcuri cu gîndul că într-o zi am să revin! Eu şi avocatul meu, Florin Doran sperăm în continuare într-un proces just", a spus Bogaciu.

"Sînt pregătit să-i întind o mînă lui Aurelian, un arbitru tînăr. Dacă va lua testele fizice şi cele teoretice, atunci este binevenit din nou în arbitraj!"
Vasile Avram, preşedinte CCA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
agentul766
agentul766  •  21 Octombrie 2010, 10:52

Ce cauta lingerica asta inapoi in arbitraj? S-au terminat banii de la nea'Penescu...sau duce dorul noptilor XXX cu folcloriste?

macelarueu
macelarueu  •  16 Octombrie 2010, 10:16

BRAVO BOGACIU! IN SFARSIT UN ARBITRU EXTREM DE BUN REVINE.NU DE ALTA DAR SUNT NUMAI VERZE ACUM. EL CHIAR E TALENTAT SI MERITA SA ARBITREZE.PUNETI-L PE LISTA FIFA IAR CA EL E DE FIFA NU DE ROMANIA! DOMODO-ESTI IDIOT BRAVOOOO BOGACIU. VA DA LECTII LA TOTI

star01
star01  •  16 Octombrie 2010, 09:55

bravo tata....asa poate isi "revin" cufuricii si potaile....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează