FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Penescu şi Constantin ar putea fi eliberaţi mîine!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Audierile arbitrilor Aurelian Bogaciu şi Marcel Lică s-au încheiat în urmă cu cîteva minute. Bogaciu a cerut să fie eliberat sub control judiciar în timp ce Lică a optat pentru varianta eliberării pe cauţiune.

Dacă nu se va lua în curînd o decizie, la ora 11 va începe judecata pentru prelungirea mandatelor de arestare pentru încă 29 de zile.

14:00 Bogaciu rămîne în arest! Curtea a respins în unanimitate eliberarea sa sub control judiciar. În acest moment, la Tribunalul Argeş se judecă prelungirea mandatelor.


15:30 Tribunalul Piteşti a respins azi cererea procurorilor DNA pentru prelungirea mandatelor lui Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Marcel Lică, Cristian Libertatu şi Liviu Făcăleaţă. Toţi ar putea fi eliberaţi mîine, cînd le expiră mandatul de reţinere, dar procurorii au depus recurs.

În momentul anunţării deciziei, Liberatatu a leşinat în sală şi procurorii vor face recurs la Curtea de Apel care se va judeca mîine.

15:35 Lui Marcel Lică i-a fost aprobată cererea de eliberare pe cauţiune, dar rămîne în arest pentru că procurorii au făcut recurs.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  11 Mai 2009, 22:08

Penescu liber ! Se face in sfarsit dreptate,alea nu erau probe,ci doar supozitii si presupuneri ale procurorilor la care au pus ”botul” din dorinta de tiraj (doar e criza)si din alte interese si ziarul vostru -vezi supratitlul-fapt care ma face sa ma indoiesc de profesonalismul unora dintre ziaristii vostrii.

 •  11 Mai 2009, 17:06

Sa dea Dumnezeu sa le lumineze mintea procurorilor, si sa ii lase in libertatea pe toti, fiindca raul facut acestora si familiilor lor, si nu in ultimul rand natiunii romane nu va putea fi sters NICIODATA. Nu ei sunt coruptii natiunii, NU ei trebuie sa spele pacatele demnitarilor care se perinda de 20 de ani pe la guvernare, NU ei trebuie urmariti si condamnati!!!! Jafurile, tunurile date sunt in alta parte domnilor de la DNA, e asa de intuneric la voi si nu gasiti calea spre ei?

 •  11 Mai 2009, 15:09

sa putrezesti in inchisoare mizerabilule

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close