FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Andone îi antrenează de pomană! Cantonamentul e făcut degeaba de noul antrenor de la FCSB

Andone și primele sfaturi pentru Oaidă // FOTO Răzvan Păsărică
Andone și primele sfaturi pentru Oaidă // FOTO Răzvan Păsărică

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 13:14

Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB, exersează în cantonamentul din Brașov cu fotbaliști pe care nu-i va folosi în meciurile oficiale. Stagiul nu-i folosește la nimic, tehnicianul ar trebui să lege echipa reală în doar câteva zile, înaintea preliminariilor Europa League.

de Andrei Chirică

Participarea câtorva steliști la Euro U21 îi alimentează lui Becali visul că ar putea să câștige zeci de milioane de euro de pe urma lui Coman și a lui Man, însă competiția aceasta și unele probleme medicale îl chinuie pe antrenorul nou al FCSB.

Bogdan Andone nici n-a început să lucreze cu echipa pe care o va folosi în partidele oficiale.

Omogenizare cu patru titulari

Roș-albaștrii au pornit pregătirea, doar că lotul pe care-l are sub comandă Andone în cantonamentul din Brașov n-are aproape nicio legătură cu formula reală, aceea pe care va conta FCSB în preliminariile Europa League și în campionat. De ce? Lipsesc cam toți titularii, echipa a fost completată cu niște copii doar ca să fie bifate antrenamentele și amicalele din perioada asta.

În primul amical din vara asta, 7-0 cu Colțea, Andone a avut la dispoziție șase jucători cu șanse de a fi titulari în campionat: Planici, Pintilii, Oaidă, Lucian Filip, Florin Tănase și Hora. Nici ei nu pot juca toți, din moment ce Pintilii, Filip și Oaidă sunt toți închizători!

Bălgrădean, utilizat și el în test, tocmai a fost înștiințat că va deveni rezerva lui Andrei Vlad din stagiunea următoare. Vlad, Nedelcu, Man și Coman sunt în Italia cu „tineretul”, Romario Benzar și Iulian Cristea au beneficiat de o vacanță târzie din cauza participării lor în preliminariile Euro 2020 cu naționala mare. Tocmai au ajuns la Brașov și au început și ei antrenamentele, dar n-au fost disponibili pentru amical.

9 jucători promovați de la juniori a folosit Bogdan Andone în primul amical, 7-0 cu Colțea, din "D": Ardelean, Horșia, Cr. Dumitru, I. Stoica, Ducan, Perianu, Arnold, A. Niță, R. Ion

3 achiziții a perfectat FCSB: Oaidă, Belu și Olaru. Primilor doi le va fi greu să câștige locuri de titulari, Olaru va ajunge la București abia de la 1 ianuarie 2020, până atunci va continua să joace la Gaz Metan, sub formă de împrumut

Șumi se teme să insiste

Morais mai speră să se facă transferul lui la Gaziantepspor, noul club al lui Marius Șumudică. Fundașul stânga în vârstă de 33 de ani a fost primul fotbalist pe care l-a ofertat Șumi după ce a preluat-o pe nou-promovata din Turcia, însă Becali a cerut 700.000 de euro, un preț pe care Gaziantep nu e de acord să-l achite.

Brazilianul va deveni mai ieftin doar dacă FCSB o să găsească alt fundaș stânga, din moment ce Momcilovici și Alexandru Stan, alte soluții pentru post, sunt accidentați.

„Eu n-am mai insistat la conducere să vină Alibec și Morais, nu pot să susțin încontinuu soluțiile astea, că există riscul să creadă oamenii că am alte interese, că vreau să pun mâna pe niște bani!”, a comentat Șumi la TV Digi Sport.

Alibec, de la Astra, costă 600.000 de euro pentru un împrumut și două milioane la transfer definitiv.

Citește și:

EXCLUSIV FCSB l-a cedat la Astra pe Gabriel Simion, deși Gigi Becali tocmai îl lăudase

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
drack009
drack009  •  25 Iunie 2019, 16:07

Păi e pomană de antrenor. Ce altceva vreți?

 •  25 Iunie 2019, 14:34

Somnul ratiunii naste gigisti.

rumunek
rumunek  •  25 Iunie 2019, 14:31

Stimați postaci ai CSA, comentați asta. La meciul din Regie, peluza sud scanda /*** pe Carmen/. Însă *** era la Carmen iar băieții cu tricouri negre și pantaloni prea strâmți n-au putut decât să *** sau să încerce să fugă ca disperații din țarc. Nu vă mai pierdeți vremea și talentul la scris cu săracii ăia de pe locul 2 din prima ligă, fără stadion și ultrași frumoși și bătuți, e păcat de potențialul vostru. Băgați ceva cu juniorii din centrul CSA, condus de Bumbescu, că vine acu’ Olimpiada. Cred că se pot selecționa și din ligile inferioare. Cam câți din cei selectați acum 4 ani la vrăjeala aia cu Doboș au rămas la grupele CSA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează