FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Andone îi ia apărarea lui Dennis Man, după criticile patronului: „A avut o vacanță extrem de scurtă”

Dennis Man, la FCSB
Dennis Man, la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 10:49

Bogdan Andone (44 de ani) a găsit explicații pentru forma slabă a lui Dennis Man (20 de ani) din acest debut de sezon.

Tânărul fotbalist a fost criticat de către patronul Gigi Becali (DETALII AICI), dar antrenorul îi ia apărarea jucătorului său.

„Am vorbit cu Dennis. Am vorbit în ziua meciului cu Armenia, am vorbit cu mai mulți jucători, printre care și Dennis. E o perioadă dificilă pentru toți, dar mai ales pentru el. Dennis este jucătorul care a jucat cel mai mult în sezonul trecut, este jucătorul care n-a avut parte de vacanță pentru că a fost la echipa mare și mai apoi direct la naționala de tineret.

A avut o vacanță, dar extrem de scurtă. Nu e simplu din punct de vedere fizic și nici mental să nu ai parte de o vacanță pe măsură după un sezon lung”, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Botoșani, din etapa a treia a Ligii 1, astăzi, de la ora 20:00, iar joi, 1 august, vicecampioana va juca returul cu Alashkert, din preliminariile Europa League, de la ora 21:30.

VEZI ȘI:

Gheorghe Hagi ia măsuri drastice! Doi jucători sunt OUT de la Viitorul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează