FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Andone la FCSB // Liturghie sau prezentare? Gigi Becali a chemat la Palat un preot, care a tămâiat sala în care urma să aibă loc conferința noului antrenor

De regulă, la marile echipe, în spatele antrenorului nou instalat stau sponsorii clubului, ieri, pe fundalul lui Bogdan Andone au stat sfinți și icoane FOTO Raed Krishan +3   FOTO
De regulă, la marile echipe, în spatele antrenorului nou instalat stau sponsorii clubului, ieri, pe fundalul lui Bogdan Andone au stat sfinți și icoane FOTO Raed Krishan

Articol de , , - Publicat joi, 06 iunie 2019 09:00

Numirea oficială a lui Bogdan Andone s-a făcut după ce un preot, adus special la Palat de Becali, a tămâiat încăperea în care a avut loc conferința și în care noul antrenor a fost înconjurat de 20 de icoane.

Becali a respectat tradiția ultimilor ani. Și-a prezentat noul antrenor la Palatul său din centrul Bucureștiului. Cadrul în care s-a produs ieri instalarea lui Bogdan Andone a părut însă mai degrabă dintr-o Liturghie decât dintr-un eveniment al unui club de fotbal.

Înainte să ajungă ziariștii, Gigi a chemat la Palat un preot, pe care l-a rugat să tămâieze sala în care urma să aibă loc conferința. Mirosul de tămâie încă era extrem de persistent în încăpere atunci când jurnaliștii au intrat în respectiva cameră a reședinței patronului de la FCSB. Preotul care realizase acest ritual bisericesc încă nu plecase de la Palat, însă a fost invitat de Becali în altă sală atunci când s-a apropiat ora de start a conferinței.

În sala în care a fost prezentat Bogdan Andone, numărul icoanelor a fost mai mare decât cel al ziariștilor
+4 FOTO
În sala în care a fost prezentat Bogdan Andone, numărul icoanelor a fost mai mare decât cel al ziariștilor FOTO Raed Krishan

În Biserică, tămâia este un element promordial în timpul slujbelor, fiind simbol al rugăciunii de cinstire a lui Dumnezeu și de implorare a harului sfințitor al Sfântului Duh. Nu numai la Sfânta Liturghie, dar la nicio slujbă religioasă tămâia nu poate lipsi.

Într-un miros puternic de tămâie, primul care și-a făcut apariția în fața ziariștilor a fost chiar Becali, urmat de Mihai Stoica și Bogdan Andone. Jur-împrejurul lor au tronat în respectiva încăpere nu mai puțin de 20 de icoane. Puse fie pe perete, fie sprijinite de diverse obiecte sau pur și simplu așezate pe scaune și pe canapele.

"Dumnezeu l-a pus pe Bogdan Andone antrenor. EL i-a deschis drumul!"
Gigi Becali

"Uite ce față smerită are Bogdan. Asta-l recomandă! Vreau să lucrez cu oamenii buni. Dacă nu sunt eu smerit, măcar să fie oamenii mei"
Gigi Becali

Acum 12 ani nu era nicio icoană

+4 FOTO

Primul antrenor pe care Becali l-a instalat la reședința sa din centrul Bucureștiului a fost Gheorghe Hagi. În iunie 2007, Becali l-a ales pe nașul său pentru a-l numi în locul lui Cosmin Olăroiu, care decisese să plece la Al Hilal, în Arabia Saudită. Conferința respectivă a avut loc în aceeași încăpere în care s-a produs ieri și anunțul oficial cu Bogdan Andone. Diferența a fost că în 2007 sala nu era o copie a unui altar dintr-o biserică. Atunci, lângă Hagi și Becali nu "veghea" nicio icoană (foto). Ieri au fost 20!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
minell73
minell73  •  06 Iunie 2019, 14:01
Postat de serg_iordan pe 06 Iunie 2019, 09:33

Adevarul e ca gg nu a fost șef de stat și nici de guvern...dar a fost șef de camera... deci se poate spune ca la acest palat locuiește temporar un fost șef de camera.

Da, sef de camera la pârnaie.

114008756435133
Todinca Mihai  •  06 Iunie 2019, 12:50

Degeaba au tămîiat că Gigi a rămas tot în sala dracul se vede că nu mai fuge nici de tamiie nici de nimic poate doar daca ar falimenta ne-am scapă de bata-l crucea

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Iunie 2019, 12:46

Nu zice nimeni sa n-ai o icoana in casa dar asta e dus rau cu pluta,a facut altar in camera de oaspeti.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează