FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESAR

GALERIE FOTO „Consilier”, nu doar soție » Cum arată partenera unuia dintre cei mai cunoscuți impresari din România

Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu +14   FOTO
Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 12:54 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 15:24

Bogdan Apostu, 39 de ani, unul dintre impresarii în vogă din fotbalul românesc, e împlinit și pe plan personal: e căsătorit de mulți ani cu Ana-Maria, femeia care i-a dăruit doi copii și i-a fost alături în cele mai importante momente ale vieții.

Când nu intermediază vreun transfer sau nu ia la rând stadioanele pentru a-și vedea la treabă jucătorii, Bogdan Apostu e un familist convins. Agentul se mândrește cu doi copii și o soție superbă, de departe cele mai prețioase persoane din universul său, cărora încearcă să le dedice cât mai mult timp, în ciuda meseriei sale solicitante.

Ana-Maria Apostu nu e doar partenera de viață a lui Bogdan, ci și un „consilier” de nădejde în afacerile pe care cei doi le derulează. O prezență distinsă, elegantă, soția agentului apare deseori la evenimentele la care soțul său e invitat. În timpul liber, cei doi „evadează” din București alături de copii și se realxează în vacanțe exotice. 

Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu
Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu
Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu
Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu
Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu
+10 FOTO
  • Sursă foto: facebook.com/apostu.anamaria.7, facebook.com/apostu

Bogdan Apostu: „Am schimbat în bine viața unor oameni, e cea mai mare mulțumire”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în urmă cu câțiva ani, Bogdan Apostu vorbea despre modul în care se raportează la meseria sa. După ce filosofie se ghidează agentul?

„Agenții nu sunt oameni răi. Trăim într-un fotbal în care agenții au un rol foarte important. Dacă nu existau ei, nu se făceau multe transferuri. Eu am schimbat viața unor oameni. Asta e cea mai mare mulțumire

Eu am reușit să schimb în bine viața unor oameni. N-am blocat în viața mea un transfer, am preferat să las de la mine și să se rezolve transferul”, afirma fostul atacant de la Corvinul, Farul, UTA sau Universitatea Cluj.

Acum, grijile sunt mult mai mari. Trebuie să gestionez relația cu peste 50 de jucători, din mai multe țări. Nu e o chestiune simplă. Dar fac ceea ce îmi place. Ca să fiu sincer, asta îmi ocupă cam tot timpul. E o realitate!

- Bogdan Apostu, impresar

VIDEO Bogdan Apostu îi prevestește un viitorul strălucit antrenorului Florin Maxim: „În 5 ani ajunge în Liga 1”

Citește și alte știri de actualitate:

Duckadam șochează: „Suntem o ţară care execută ordine! Am ajuns canibali! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu, pe Băsescu” + îi laudă pe controversaţii Erdogan și Viktor Orban

VIDEO Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri tulburătoare: „După incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat la etajul 10, cu picioarele în gol: «De ce mai trăiesc?!»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
radumatei
radumatei  •  29 Aprilie 2022, 18:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  29 Aprilie 2022, 16:30

Ok, de ce as citi un articol despre viata personala a unui anonim? Presarat cu imagini din viata privata? Din sport aveti ceva subiecte, ghesepe?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează