FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Amintiri spectaculoase cu Răducioiu și Ilie Dumitrescu: „Avea o viață de noapte tumultuoasă”

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 11:30 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:29

Gazeta Sporturilor publică azi un interviu cu Bogdan Bucur (50 de ani), fostul fundaș central care, după Revoluție, a fost primul care a redeschis calea transferurilor explozive între Dinamo și Steaua.

În interviul de trei pagini, care poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală a Gazetei, Bucur a vorbit despre doi dintre foștii săi colegi, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu.

Bucur: „Ilie Dumitrescu avea o viață de noapte tumultuoasă”

- Cum vi-l amintiți pe Răducioiu din acele vremuri?
 - Eram ca frații, așa cum aveam să fiu mai târziu, la Steaua, cu Ilie Dumitrescu. Radu a fost un copil cuminte, timid, nu umbla cu ochii după fete, îi stătea mintea doar la fotbal. Lucescu l-a îndrăgit enorm și l-a tratat ca pe propriul fiu.

- Spuneați mai devreme că ați fost ca un frate cu Ilie Dumitrescu la Steaua.
 - Un veritabil personaj și un jucător imens! Am fost colegi de cameră și buni prieteni în afara terenului. Era băiat de oraș, îi plăcea să iasă permanent, ducea o viață de noapte destul de tumultuoasă. El m-a introdus în lumea mondenă a Capitalei. Îl urmăresc și acum cu plăcere la Digi, cu analizele lui la obiect. Păcat că nu și-a continuat cariera de antrenor!

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

FCSB e în noul trend al fotbalului mare » „Roș-albaștrii”, peste cluburile din „Big Four” din Europa

3 formații luptă pentru ultimele două locuri din play-off » Cum se califică Botoșani, Clinceni și Chindia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
risen3
risen3  •  06 Aprilie 2021, 21:14

iliuta

hannah.robinson
hannah.robinson  •  06 Aprilie 2021, 18:09

Sectorul 5 spre periferie

hannah.robinson
hannah.robinson  •  06 Aprilie 2021, 17:47

Ochelarii tot de *** sunt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează