FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Bogdan Bucurică, recomandat la FC Koln de Blaz Sliskovici

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Conducerea grupării germane FC Koln negociază cu Unirea Alba Iulia transferul fundaşului stânga Bogdan Bucurică, a anunţat preşedintele executiv al clubului ardelean, Nicolae Lupu.

"Nu s-a discutat de procente la o vânzare ulterioară, dar un lucru devine cert, şi anume că jucătorul este dorit de Koln. Deocamdată suntem în faza negocierilor, urmează să mai punem la punct şi alte detalii", a afirmat Nicolae Lupu, citat de Mediafax.

Clubul care l-a transferat şi pe atacantul echipei Rapid, Alexandru Ioniţă, este dispus să achite o sumă cuprinsă între 600.000 şi 800.000 de euro, în timp ce gruparea din Alba Iulia doreşte să înceapă tratativele de la un milion de euro.

Antrenorul bosniac Blaz Sliskovici, care a condus formaţia ardeleană în returul Ligii I, l-a recomandat pe Bucurică la FC Koln. "Blaz îl cunoaşte bine pe Zvonimir Soldo, tenhicianul celor de la Koln. Au şi discutat în acest sens, recomandându-l pe Bucurică drept unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din România", a menţionat Lupu pentru Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează