FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Bogdan Mara îi dă replica lui MM Stoica: „Lumea s-a săturat de ironiile lui! Nu mă cobor la acel nivel”

Bogdan Mara / Sursă foto: GSP
Bogdan Mara / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 17:26 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 18:56

Bogdan Mara (44 de ani), directorul sportiv de la CFR Cluj, i-a dat replica lui Mihai Stoica (56 de ani), după jignirile pe care managerul celor de la FCSB i le-a adus luni.

Lupta dintre FCSB și CFR Cluj nu se desfășoară doar pe teren, ci continuă și în culise, la nivel declarativ. Bogdan Mara n-a rămas dator și i-a răspuns lui Mihai Stoica, cei doi continuând astfel duelul încins pornit la începutul acestei săptămâni.

FCSB, scoasă din bătălia pentru titlu: „Nici măcar o cursă în doi nu va fi!”
FCSB
FCSB, scoasă din bătălia pentru titlu: „Nici măcar o cursă în doi nu va fi!”

Bogdan Mara îi dă replica lui MM Stoica: „Lumea s-a săturat de ironiile lui”

„Eu am dat ultimele declarații în numele clubului CFR, nu în numele lui Bogdan Mara. Atât eu, cât și Mihai Stoica, ne apărăm cluburile pentru care lucrăm și încercăm să o facem cât mai bine, dar nu e normal să facem atacuri la persoană, indiferent de ce ambiții sau obiective au cluburile noastre. 

Dacă ar fi să îi răspund și eu în mod personal, pentru că m-a deranjat ce a declarat, aș putea proceda la fel, dar nu fac asta pentru că doresc să păstrez un nivel de decență. Nu mă cobor la nivelul lui. Lumea s-a săturat, oricum, de ironiile lui expirate postate online. 

Noi ne vedem de treaba noastră, încercăm să facem o echipă mai puternică, să facem puncte și să câștigăm trofee. Eu cred că ar fi bine ca fiecare, inclusiv domnul Mihai Stoica, să își vadă de propriile «poșete», să nu fim surprinsi de ceea ce găsim acolo”, a spus Bogdan Mara,  pentru GSP.ro. 

Mihai Stoica, manager general: „Mara, nimeni pe stradă”

Luni, după ce s-au contrat de la distanță pe teme de arbitraj, Mihai Stoica lansase un atac dur la adresa lui Bogdan Mara, pe care l-a numit un „nimeni pe stradă”.

„Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a declarat MM la Telekom Sport.

VIDEO Porumboiu, reacție radicală cu privire la brigada de arbitri de la FCSB - UTA: „I-aș retrograda în liga secundă și i-aș scoate de pe lista FIFA!”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB, scoasă din bătălia pentru titlu: „Nici măcar o cursă în doi nu va fi!”

MM atacă un oficial de la CFR Cluj: „E un nimeni pe stradă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  10 Decembrie 2021, 16:34

Infractorul mm continua sa aiba fani, la fel si clona *** fc-fcsb. Pe undeva e si normal, drojdia societatii simpatizeaza cu infractorii, iar puscariasii sunt vazuti ca modele de acesti indivizi *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10217322430881589
George Fedorovici  •  10 Decembrie 2021, 09:46

daca MM e maestru la ceva, e la distragerea atentiei. A luat scandalul si discutiile legate de cele 2 penalty-uri si le-a acoperit cu acest val de ceata cu declaratia lui. Dar uite ca si oamenii de langa Mara sau chiar el insusi nu a/au cazut in aceasta capcana in a reactiona si dezvolta scandalul spunand PAS.

mafa
mafa  •  10 Decembrie 2021, 02:52

Noroc cu *** asta fcsb-ist ca ne mai spala obrazul si asa patat, in Europa si intern( vezi cele doua penalti-uri )!!!....o ironie de campionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează