FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Imagini amuzante: Bogdan Mitrea, „reporter” în cantonamentul lui Sepsi » L-a luat la întrebări pe Leo Grozavu

Leo Grozavu s-a lăsat intervievat de elevul său, Bogdan Mitrea +49   FOTO
Leo Grozavu s-a lăsat intervievat de elevul său, Bogdan Mitrea

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 14:14 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 15:17

Sepsi n-a început rău anul 2021. Covăsnenii au obținut un punct pe terenul Universității Craiova, unde dintre principalele candidate la titlu. Echipa lui Leo Grozavu s-a pregătit pentru a doua parte a sezonului acasă, la Sfântu Gheorghe, iar atmosfera din cantonament a fost una relaxată. 

Fotbaliștii celor de la Sepsi, dar și antrenorul, au acceptat să intre în jocul propus de Gazeta Sporturilor, care l-a „cooptat” în echipă, provizoriu, pe Bogdan Mitrea, unul dintre cei mai experimentați jucători din lot. 

Distracție în cantonamentul lui Sepsi Sf. Gheorghe

Fostul stoper de la FCSB s-a descurcat remarcabil, chiar și atunci când a fost pus în dificultate de Leo Grozavu. ”Cine sunteți dumneavoastră?”, a întrebat Leo, iar fundașul a răspuns fără ezitare: ”Bogdan Mitrea, de la Gazeta Sporturilor”. Mai mult, chiar a încercat să-l pună el pe antrenorul său în momente mai grele. ”Am vorbit cu jucătorul dumneavoastră, Deligiannidis, și a zis că nu-i zice nimeni pe nume, cum comentați?”. Răspunsul lui Leo Grozavu și alte câteva momente haioase în clipul amuzant de mai jos!

VIDEO. Bogdan Mitrea, reporter în cantonamentul lui Sepsi! L-a luat la întrebări pe Leo Grozavu

Citește și alte știri despre Sepsi: 

EXCLUSIV Dan Petrescu generează o dispută în Liga 1 » Impresarul și un conducător de club, acuzați că vor să „fure” un internațional: „E conflict de interese, să fie atent la echipa lui”

VIDEO EXCLUSIV Cum se vede haosul de la Dinamo prin ochii unui fost jucător al roş-albilor: „Ce se întâmplă acolo e oglinda societăţii. Multe baloane de săpun se sparg rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează