FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bogdan Onuț, detalii despre ultimele clipe din viața lui Cătălin Hîldan: „Astea au fost ultimele sale cuvinte”

Cătălin Hîldan (foto: arhiva GSP)
Cătălin Hîldan (foto: arhiva GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 11:55 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 14:16

Bogdan Onuț (45 de ani), fost fundaș la Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Acesta a vorbit despre ultimele momente din viața regretatului Cătălin Hîldan, fiind ultima persoană care a vorbit cu „Unicul Căpitan”.

Onuț a fost prezent pe teren la meciul dintre Dinamo și Oltenița, când Cătălin Hîldan a suferit un atac de cord, pe 5 octombrie 2000.

Bogdan Onuț, detalii sfâșietoare de la moartea lui Cătălin Hîldan

„Retrăiesc acea zi în fiecare zi, a rămas în mintea mea, în sufletul meu. Sunt clipe foarte grele când îți vezi un prieten apropiat așa și pur și simplu nu poți să faci nimic. A fost foarte rapid ce s-a întâmplat la acel meci. Țin minte că după o degajare, mingea ajuns în terenul advers, iar odată cu ieșirea fundașilor către centrul terenului, l-am văzut pe Cătălin în fața mea cum a căzut și l-am întrebat: «Cătă, ce se întâmplă, ești bine?»

Se vedea clar că nu avea o situație bună pe moment și a zis: «Frate, mă simt moale, chiar mă simt moale, nu știu ce se întâmplă». A dat să se ridice și a căzut din nou.

În acel moment a trebuit să intre staff-ul medical. Au fost ultimele momente în care a vorbit cu mine. Acelea au fost ultimele lui cuvinte: «Nu mai pot, sunt moale, nu mai pot». Apoi a urmat ce-a urmat...

Trei ani de zile am fost în același vestiar (n.r. - 3 luni de zile au fost cei doi colegi, Onuț venind la Dinamo în iulie 2000), am stat unul lângă altul, am trăit momente frumoase. Am prins o perioadă bună cu el, era un om extraordinar, e tragic. Când ești într-un grup, membrii acelui grup fac parte din viața ta, din cine ești tu la momentul respectiv.

El era parte din fiecare dintre noi. A fost o tragedie. Cătălin va rămâne în sufletele noastre, și nu doar numele lui, ci și persoana Cătălin Hîldan. Am văzut că și tatăl lui a decedat. Transmit condoleanțe familiei. Aceste lucruri sunt normale, nașterea și moartea, nu avem ce să facem”, a spus Bogdan Onuț la GSP Live.

Citește și:

6 jucători sunt gata să plece de la CFR Cluj în vară » De cine se poate despărți Petrescu

Gigi Becali a cerut să-l vadă la treabă și a fost încântat de prestația lui: „Va fi din ce în ce mai bun”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  16 Martie 2022, 13:54

LA ASTA MA GÂNDEAM EU, CARE 3 ANI? HALDAN S-A STINS ÎN OCTOMBRIE 2000, DECI AR FI TREBUIT SA FIE LA DINAMO DIN 1997 BOGDAN ONUT

5356949687709607
Trasca Liviu  •  16 Martie 2022, 13:49

Cum adica 3 ani au impartit vestiarul, cand Onut a venit la Dinamo in 2000?!!

432585013533469
Mihai Ungureanu  •  16 Martie 2022, 13:35

In goana dupa senzational depasiti orice limita!De ce 'vorbeste " acest individ care abia pronunta cateva cuvinte.Daca vreti sa va aratati respectul pentru un fost,,,o faceti in liniste.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează