FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Stancu înapoi la FCSB? Dică vorbește despre revenirea "Motanului": "Oricine și-l dorește"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 21:03

Gigi Becali a anunțat că-și dorește doi atacanți în această iarnă, iar unul dintre ei ar putea fi Bogdan Stancu, notează TV Telekom Sport.

Nicolae Dică a vorbit despre o presupusă revenire a "Motanului" la FCSB. Stancu (31 de ani) e liber de contract după despărțirea de Bursaspor.

"Nu am vorbit nimic despre Bogdan Stancu. Este un jucător care a jucat la naţională atâtea jocuri, a jucat la Steaua şi a făcut-o foarte bine, a jucat în Turcia atâţia ani, un jucător cu multă experienţă, un jucător de execuţie... Oricine şi-l doreşte.

Cred că sunt şi probleme cu banii în Turcia şi din cauza asta... Depinde ce-şi doreşte şi el. Dacă vrea să se întoarcă, să fie alături de familie... Nu ştiu ce să zic", a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Bogdan Stancu a jucat pentru Steaua în perioada 2008-2011, reușind 41 de goluri.

7 meciuria jucat Stancu în acest sezon pentru Bursaspor, nereușind să marcheze vreun gol

Citește și: Becali a anunțat că vrea să aducă 5 jucători în iarnă: "Îi am în minte" + Ce se întâmplă cu Dică după Sărbători

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  14 Decembrie 2018, 09:16
Postat de red_dogs_united pe 14 Decembrie 2018, 06:08

A-ha-ha-ha-ha!!!!! Esuatul asta, motanul lesinat, cel mai slab atacant din istoria naționalei, la Fotbal Club FCSB. Evident gratis. Gigi tot anunță de un an transferuri, dar de venit vin doar liberi de contract (si de cunoștințe fotbalistice) gen Rusescu. :)))) Da-l Gigi pe Gnohere, adu-l pe B Stancu! O să iei muuuullttteee milioane pe el. :))))))))

Miau, miau fc5b-penalty!

mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2018, 08:43

Dica a zis "Daca..."Si ca el-ca antrenor-nu ar avea nimic impotriva!

red_dogs_united
red_dogs_united  •  14 Decembrie 2018, 06:16
Postat de adi67 pe 13 Decembrie 2018, 23:39

De Brandan si Bilasko mai stiti ceva ?

Vin și ei ls FC FCSB. Si o să mai vină și Dayro Moreno. Face Gigi super echipă. Vrea grupele (banii) UCL. Omul a promis și uite că face super transferuri. Cine nu i-ar dorii? :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează