FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bogdan Stancu, la un pas de Galata » Becali: "L-au vrut pe Marica, dar costa 10 milioane. Eu pe Stancu îl dau cu 6"

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Gigi Becali admite că l-ar putea vinde pe Bogdan Stancu la Galatasaray, dar numai dacă formaţia antrenată de Gheorghe Hagi plăteşte 6 milioane de euro.

"Încă nu am făcut transferul, nu ştiu la ora asta nimic. Am văzut şi eu la TV cum îi strigau ăia numele. Poate peste vreo două, trei ore mă va informa cineva. Fără 6 milioane de euro nu-l dau pe Bogdan Stancu.

Eu ştiu mai puţin decît voi acum, am văzut la TV, l-am sunat pe Victor şi i-am zis că i-am văzut pe suporterii Galatei cum îi strigau numele. El mi-a zis că mai discutăm. Aşa că m-am urcat în avion şi am venit să discutăm, dar n-am apucat să vorbim încă.

Eu nu aş vrea să-l dau pe Bogdan, dar l-aş ajuta pe naşu, pe Hagi. Galatasaray a vrut să-l ia pe Marica, dar au cerut prea mult. Au făcut o socoteală şi decît să dea 10 milioane, mai bine dau 6, pe un jucător care peste puţin timp ar putea fi peste Marica.

Marica voia 3-4 milioane de euro pe an, am văzut declaraţia lui Giovanni la GSP.

Mîine vă spun dacă Bogdan Stancu pleacă sau nu. Şi dacă mîine spun că nu pleacă, pînă la vară nu mai discut despre asta, nu-l las să plece dacă nu ne înţelegem cu Galatasaray.
Dacă pleacă Bogdan, vom aduce un alt atacant, e nevoie de altul", a spus Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
v1ad
v1ad  •  20 Ianuarie 2011, 01:12

m-am uitat si eu la acel reportaj, dar nu am auzit pe nimeni sa ii strige numele lui bogdan stancu. un cin bom si atat. presa tinde sa exagereze iar becali se trezeste vorbim, ca sa nu faca ceva la limba

rapid..
rapid..  •  19 Ianuarie 2011, 23:55
Postat de forumer pe 19 Ianuarie 2011, 23:08

N-am uitat, este singurul meci de care-mi amintesc in care sa fi ratat Bogdan ocazii clare de gol. In general, rateaza foarte rar. Totusi in meciul ala a dat 2 goluri, probabil era sub efectul entuziasmului ca ar putea face hat-trick. Si daca tot zici ca Cfr putea sa castige, aminteste si din cauza cui n-a castigat! Traore! Era singur cu Tatarusanu, a dat in el, mingea a sarit tot la Traore, moment in care a dat mult peste poarta goala, parca era la fotbal american! Dupa mine, Stancu > Tra

da clar...a facut ravagii stancu la nationala.deja este pe lista Barcelonei.

rapid..
rapid..  •  19 Ianuarie 2011, 23:52

sa imi spuna si mie cineva ce goluri spectaculoase a dat stanucu?in afara de goluri din 2-3 metrii si panaltyuri jur ca nu am vazut absolut nimic spectaculos la el.e adevarat ca este un jucatori bunicel(noi nu avem un atacat ca el pentru ca ai nostrii sunt slabuti) dar totusi 6 milioane???sa fim seriosi...moraes mi se pare mult mai complet ca el si face 1 milion de euro.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează