FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Bogdan Stelea a răbufnit după ce l-a auzit pe Vassaras: „Eu mi-am dat seama cine este”

Bogdan Stelea, fostul mare portar al României, a fost extrem de deranjat după ce a urmărit conferința de presă de 3 ore a șefului CCA Kyros Vassaras.
Bogdan Stelea, fostul mare portar al României, a fost extrem de deranjat după ce a urmărit conferința de presă de 3 ore a șefului CCA Kyros Vassaras.

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 07:42 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 08:06

Bogdan Stelea, fostul mare portar al României, a fost extrem de deranjat după ce a urmărit conferința de presă de 3 ore a șefului CCA, Kyros Vassaras.

Stelea nu mai are încredere în Vassaras și își pune un semn de întrebare în legătură cu arbitrii din România.

Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”
CCA
Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”

Bogan Stelea: „Mi-am dat seama cine este domnul Vassaras”

"În momentul de față, eu mi-am dat seama cine este domnul Vassaras. Nu am încredere deloc în el, pentru că dă explicații care pe mine nu mă conving. Înainte erau arbitri care arbitrau fără VAR și o făceau atât de bine, erau implicați și asumați, își dădeau seama foarte repede de o fază, fără probleme.

Și în campionatul nostru sunt arbitri care au început fără VAR și arbitrau fantastic. Păi, cu VAR, noi, care am fost fotbaliști, nu arbitri, ne dăm seama într-o fracțiune de secundă ce s-a întâmplat și cât de gravă e o intrare. Iar un arbitru care are ajutorul ăsta nu e în stare să-și dea seama?”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit Digi Sport.

De ce avem VAR? Am răspuns la asta de la începutul sezonului. VAR-ul există pentru a interveni doar în situațiile grave, clare, de interpretare greșită. VAR-ul nu poate rezolva TOATE problemele din fotbal. VAR-ul se bazează pe câteva principii, care trebuie aplicate în fiecare meci. 

Arbitrul VAR are acces independent la fazele de meci și poate ajuta arbitrul de pe teren doar în cazul unor erori evidente și a incidentelor pe care acesta le-a ratat. Vorbim despre situații de a valida sau nu goluri, acorda sau nu penalty-uri, cartonașe roșii directe, nu și la al doilea cartonaș galben, și în cazurile de încurcare a jucătorilor. 

Până la urmă, cu sau fără intervenția VAR, arbitrul din teren ia decizia finală

- Kyros Vassaras, președintele CCA

VIDEO. Kyros Vassaras: „Încercăm să avem cea mai bună pregătire, să avem o implementare foarte bună a VAR-ului”

Citește și:

Marius Avram a demontat toată conferința lui Vassaras: „S-a folosit de un truc”

Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
abavati
abavati  •  28 Aprilie 2023, 11:06

Si inca ceva: "timeo danaos et dona ferentes" Ptr generatia Z si millennials': teme-te de greci chiar și cînd îți aduc daruri (Eneida)

abavati
abavati  •  28 Aprilie 2023, 11:04
Postat de username_2 pe 28 Aprilie 2023, 08:32

da de televiziunile care nu-s în stare să dea o reluare decentă nu ne spui nica dom Stelică?...poate de aia îi varu praf, din cauza reluărilor penibile date de „profesioniștii” din televiziuni, da despre asta n-aveți voie să vorbiți și nici de reclamele la pariuri, d-aclo vine mălaiu...atunci poate ne spui dom Stelică cum mînci zama dă pui cu tăiței, tră să ai o tehnică specială

problema este ca transmisia TV se face cu mai multe camere decat pot sa vada in dubele VAR cu sculele alea SH.

contandino
contandino  •  28 Aprilie 2023, 10:55

asta e baiatul ala care vroia sa se suie pe Arcul de Triumf ca sa ceara de nevasta ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează