FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BOGDAN ȚîRU LA FCSB // Gigi Becali reacționează rapid! Primul jucător pe care-l vrea la FCSB după rușinea cu Dunărea Călărași

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 12:49

După ce FCSB a terminat la egalitate primul meci oficial din 2019, 1-1 cu Dunărea Călărași, Gigi Becali și-a criticat jucătorii și a anunțat mai multe transferuri.

Primul jucător pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB este fundașul celor de la Viitorul, Bogdan Țîru, 24 de ani, anunță TV Digi Sport.

Becali s-a declarat nemulțumit de prestația celor din defensivă și vrea să rezolve cât mai rapid această problemă, văzându-l pe fundașul lui Gică Hagi cel mai potrivit pentru FCSB. Bogdan Țîru este o țintă mai veche a celor de la FCSB, Becali dorindu-l și în 2016.

„Vreau un portar, doi fundași centrali și un mijlocaș central. N-am cu cine. Cu Planici? Mai e și căpitan. Cum să iei cu Bălgrădean, care dă mingea la adversar, pe urmă o scapă din brațe? Cu Nedelcu care nu dă o pasă?”
Gigi Becali, sâmbătă, pentru sursa citată

1.300.000 €este cota lui Bogdan Țîru, potrivit transfermarkt.de

Țîru este crescut de Viitorul și a mai jucat la FC Voluntari. În acest sezon a bifat 18 meciuri. În acest moment, FCSB are doar doi fundași centrali, Bogdan Planici și Mihai Bălașa, iar pe acest post mai pot juca Junior Morais, Lucian Filip și Marko Momcilovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dinamo100
dinamo100  •  03 Februarie 2019, 17:13

Becali pe zi ce trece devin tot mai ingust la minte. A luat nu stiu cati jucatori de la Hagi pe bani grei, pana acum niciunul n-a stralucit. Acesti jucatori joaca bine in sistemul de joc impus de Hagi, nu au cum sa joace bine in "sistemul Becali"! Iar Balgradean e un portar mediocru, a stiut asta de la inceput, nu a de venit mai slab pe parcurs. Orice portar poate gresi, problema la fcsb este ca nu a reusit sa mai dea goluri! Nereusita este a echipei, nu a portarului! Becali nu pare sa fi inteles nici pana acum ca fotbalul e joc de echipa.

minell73
minell73  •  03 Februarie 2019, 15:33
Postat de Matteo Eric pe 03 Februarie 2019, 14:42

Tocmai la Țâru v-ati oprit. Vinicius are 7 clase peste Țâru,fratilor problema Stelei este in APĂRARE si zona mijlocasilor la INCHIDERE. Ne trebuie un jucator gen PINTILII si doi fundasi centrali de talie gen Szukala. Inteleg atacantii in Europa sunt scumpi dar fundasi centrali nu putem găsi in lumea asta mare.In România nu avem fundasi de valoare...exceptia o face Vinicius atât.

E vorba de problema fcsb-ului, nu a stelei. In al doilea rand, problemele nu sunt la jucatori, ci la idolul vostru infractor.

351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  03 Februarie 2019, 15:02

Nu mai cumpara prostule care esti de la hagi,jucatorii la care hagi renunta sunt storsi, nai ce sa mai scoti din ei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează