FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Vintilă despre schimbarea Gnohere-Moruțan la pauză: „Nu trebuie să îi dau explicații, dar ăsta a fost motivul” + reacție haioasă față de paradele lui Bălgrădean

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:56

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a explicat câteva momente cheie din victoria cu Gaz Metan Mediaș, 2-0. 

„E o victorie foarte importantă, vreau să îmi felicit jucătorii fiindcă au marcat și au avut încredere, fiindcă au fost momente când puteau ceda mental. Puteam da mai multe goluri, dar e un rezultat corect, deoarece am întâlnit o echipă bună, care ne-a pus probleme”, a explicat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport. 

Vintilă: „Gnohere nu a respectat sarcinile de joc”

Vintilă l-a schimbat pe Gnohere, vârful FCSB, la pauză cu Olimpiu Moruțan, jucător cu profil mai retras. De ce a făcut-o? 

Sunt anumite momente când trebuie să respecți sarcini de joc. Altfel, intră altcineva și le face. Moruțan e iute, are control foarte bun al mingii, dar are probleme la duelurile fizice. Mă bucur pentru cum a evoluat. Orice jucător care iese e nemulțumit, dar nu trebuie să dăm explicații, fiindcă ei își dau seama că nu le merge jocul”, a spus Vintilă conform sursei citate. 

Vintilă: „Bălgrădean de aia e pus în poartă”

Întrebat de evoluția lui Bălgrădean, cel care a avut câteva parade impresionante, mai ales în prima repriză la Ely Fernandes și la Nasser Chamed în a doua, Vintilă a dat din umeri: 

„Bălgrădean și-a făcut datoria, de aia e pus în poartă. La fel ca ceilalți jucători. Acum, avem meci cu Viitorul, trebuie să văd cine e apt 100% și apoi decid cum abordez acea partidă”. 

8a luat Bălgrădean în Gazeta Sporturilor pentru evoluția cu Gaz Metan. Portarul a avut cea mai mare notă, alături de coechipierul Olimpiu Moruțan

Citește și:

Florinel Coman e sincer: „La faza golului, am zis că e ofsaid, de asta am dat așa de ușor. Portarul a fost și el neatent” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  07 Decembrie 2019, 21:06
Postat de zecs93 pe 07 Decembrie 2019, 07:09

Ba *** ati castigat datorita ca viitoru portar al vostru a lasat poarta goala, se stie ca Plesca a semnat cu fcsb si vine din vara la fcsb asa ca lasati gogosarii in borcan !!!

Păi în turul acestui campionat Darius Olaru tot de la Gaz Metan i-a dat gol lui FCSB deși semnase deja cu această echipă un contract care va intra în vigoare abia din anul 2020. A și sărbătorit cu colegii bucuros nevoie mare că i-a dat gol viitoarei lui echipe, citește materialul de la link-ul https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/dariu-olaru-a-sarbatorit-pe-manele-victoria-impotriva-lui-fcsb-viitoarea-lui-echipa-713195. Deci ce mai checherez gâlceava? Lupilor turbați tot timpul li se pare că și ceilalți fac aranjamentele murdare la care se pretează ei înșiși...

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Decembrie 2019, 20:28
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 07 Decembrie 2019, 10:13

Vintila Antrenor Fcsb din etapa 7 cu un bilant de 8 victorii 3 egaluri si 2 infrangeri . Eu zic sa va aplecati si sa lasati prostia . Pentru obiectivul Fcsb-ului Vintila e Antrenorul potrivit avand in vedere ca jucam doar in competitii interne .

ne plecam in fata arbitrilor si a echipelor de casa gigiste nu in fata lui vintila

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  07 Decembrie 2019, 10:13

Vintila Antrenor Fcsb din etapa 7 cu un bilant de 8 victorii 3 egaluri si 2 infrangeri . Eu zic sa va aplecati si sa lasati prostia . Pentru obiectivul Fcsb-ului Vintila e Antrenorul potrivit avand in vedere ca jucam doar in competitii interne .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează