FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - Gaz Metan. Bogdan Vintilă încă speră la titlu în Liga 1 și își vede echipa drept favorită în Cupă, cu Dinamo: „Plecăm cu prima șansă!”

Bogdan Vintilă, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei FCSB - Gaz Metan
Bogdan Vintilă, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei FCSB - Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 17:34

Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul FCSB, consideră că echipa sa încă are șanse la titlu și își vede „elevii” drept favoriți atât în duelul cu Gaz Metan din Liga 1, cât și în semifinala de Cupă, cu Dinamo.

În conferința de presă premergătoare partidei de campionat împotriva celor de la Gaz Metan, antrenorul vicecampioanei a declarat că FCSB are prima șansă la victorie, în ciuda problemelor de lot serioase pe care le au roș-albaștrii. Mai mult, Vintilă a lăudat jocul echipei sale de la Cluj, de unde FCSB a plecat cu mâna goală:

„Cu CFR am făcut un joc foarte bun. Jocul nostru ne-a dat încredere pentru partidele următoare. Este adevărat că am pierdut şi câţiva jucători din cauza accidentărilor. Este o situaţie neplăcută peste care vreau să trecem, am jucători buni la dispoziţie, chiar dacă nu au o experienţă aşa de mare în Liga 1.

Suntem pregătiţi pentru un joc foarte bun cu Gaz Metan, în care vrem să câştigăm. Suntem FCSB, avem pretenţii de a juca la victorie şi de a câştiga, indiferent de modul cum ne vom prezenta ca lot. Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul. Gazul are un lot cu jucători experimentaţi. Cu siguranţă că vor veni să speculeze momentul acesta delicat prin care trecem în opinia lor, dar eu consider că avem prima şansă. Este un meci dificil, dar sunt încrezător în jucătorii mei”, a declarat Vintilă.

Vintilă: „Obiectivele FCSB, lupta la titlu și câștigarea Cupei”

Situația delicată a FCSB-ului din campionat nu l-a secat pe Vintilă de speranță, antrenorul considerând că echipa sa încă are șanse la titlu. De asemenea, tehnicianul își vede formația drept favorită la accederea în finala Cupei României. În semifinale, FCSB va da piept cu marea rivală, Dinamo.

„Se fac toate eforturile pentru ca jucătorii să fie recuperaţi repede. La meciul cu Dinamo de joi voi mai avea în plus doi, dacă nu trei jucători. Obiectivele noastre rămân lupta la titlu şi câştigarea Cupei României. Din punctul meu de vedere amândouă sunt realizabile atât timp cât matematic avem şanse.

Faptul că nu au jucat până acum nu ştiu dacă le aduce un plus celor de la Dinamo, dar la un asemenea joc nu contează starea fizică, contează psihicul. Se poate compensa prin atitudine. Consider că este un joc în care noi plecăm cu prima şansă, dar nu se ştie niciodată”, a spus antrenorul.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Haos în defensivă la FCSB! Vintilă ar putea miza pe fundașul-gafeur » Cum arată echipa probabilă a roș-albaștrilor

Gaz Metan face orice pentru victoria cu FCSB! Două întăriri pentru Dusan Uhrin înainte de meciul direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
creeperno
creeperno  •  20 Iunie 2020, 22:40

Dinamo fcsb 2-1

22cea
22cea  •  20 Iunie 2020, 20:53
Postat de theprinciple pe 20 Iunie 2020, 18:37

cat de fraier sa fii sa activezi pe gigisport.ro? ***?

Da ma stai aici sa-ti taie astia toate posturile .

1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 Iunie 2020, 20:38

Vintila....te lasa usor si matematica !! Clujenii se distreaza la Botosani !! Fii atent sa nu pierzi si locul 2 !!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează