FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bokila face declaraţii de dragoste echipei din Ghencea: ”Steaua e un vis pentru oricine”

Bokila a marcat în poarta Stelei în meciul direct, cîștigat de bucureșteni cu 2-1
Bokila a marcat în poarta Stelei în meciul direct, cîștigat de bucureșteni cu 2-1

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 20:30

”Petrolistul” Bokila este dorit de Steaua şi a mărturisit ieri că se simte onorat de interesul roş-albaştrilor, iar săptămîna viitoare îşi va cunoaşte viitorul.

Steaua a pus ochii pe Jeremy Bokila, iar Gigi Becali ar vrea să-l îmbrace în tricoul roş-albastru de săptămîna viitoare. "Îmi place, e un jucător de rasă, este tînăr şi va creşte mult dacă va fi antrenat bine, fiindcă are talent, are calitate", a spus ieri patronul steliştilor.

Congolezul nu s-ar opune tranzacţiei. "Steaua este un vis pentru orice fotbalist. Este o echipă apreciată acum, este un club mare la nivel european. Îmi place fotbalul jucat de această formaţie. Dacă vreau la Steaua? Aş fi neprofesionist dacă aş răspunde la această întrebare acum, fiindcă joc la Petrolul Ploieşti. Cînd voi veni în România, voi vedea ce voi face, dacă rămîn la Petrolul sau merg în altă parte. Am înţeles că mă vrea Steaua, se vorbeşte şi de Standard Liege, OK, sînt onorat, însă n-are rost să comentez prea multe acum", a declarat ieri Bokila pentru Gazeta Sporturilor.

Depind şi de Petrolul, şi de Rednic
Jeremy este acasă, la Rotterdam, unde se bucură de ultimele zile de vacanţă. Rednic este unul dintre rivalii importanţi ai Stelei în lupta pentru a obţinerea semnăturii congolezului cu cetăţenie olandeză.

"Puriul" îl vrea la Standard Liege, este de acord să implice jumătate de milion de euro în tranzacţie, dar şi aici apar probleme. Petrolul Ploieşti, clubul la care este legitimat Bokila, sub formă de împrumut pînă în vară, are opţiunea de a-l cumpăra pe african cu 350.000 de euro de la Zulte Waregem.

"Găzarii" l-ar ceda oricui, dar vor o sumă compensatorie dacă îl cedează de acum. Există discuţii cum că, în baza amiciţiei dintre Gigi Becali şi Florian Walter, unul dintre finanţatorii "lupilor", Petrolul să-l cumpere pe Bokila, să achite cei 350.000 de euro, pe care Steaua îi va da apoi ploieştenilor, plus o sumă compensatorie, ce va fi fixată între cei doi vechi prieteni.

6 goluri are Bokila în tricoul Petrolului în toamnă, fiind golgeterul ploieştenilor, la egalitate cu Hamza, marcînd, în medie, o dată la 3 meciuri jucate

"I-am spus lui Mihai Stoica să se intereseze de Bokila pentru că am înţeles că Petrolul nu vrea să activeze opţiunea de cumpărare. Suma de 350.000 de euro n-ar fi mare" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu sînt un creştin credincios, cred că Dumnezeu mă va ajuta în viaţă şi în carieră. Oriunde voi juca, voi încerca să arăt fotbal de calitate" (Jeremy Bokila, atacant Petrolul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
grid
grid  •  06 Ianuarie 2013, 00:14

Câteodată Jiji le mai nimerește, Bokila poate crește mult, e tânăr și are calități. Rednic nu e deloc prost.

andystar
andystar  •  05 Ianuarie 2013, 16:41
Postat de dinamofan1 pe 05 Ianuarie 2013, 11:27

la voi o sa fie greu toata viata blatisti frustrati

ESTI UN PENAL ! DU-TE LA PUSCARIE !

dinamofan1
dinamofan1  •  05 Ianuarie 2013, 11:57
Postat de drunk_driver pe 05 Ianuarie 2013, 08:45

Nu ne trebuie Bokile !!!!

corect.va trebuie medicamente ,medicamente

Vezi toate comentariile (17)
Comentează