FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cazul ciudat al lui Kevin Boli! Fuge, revine, iar fuge, iar se întoarce!

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 08:42 / Actualizat marti, 25 august 2020 11:27

CFR CLUJ. Kevin Boli e jucătorul din Liga 1 cu comportamentul cel mai ciudat: din martie până acum a plecat de două ori și a susținut că era liber de contract, după care a recunoscut că a greșit și a revenit în Gruia. 

Petrescu l-a titularizat în prima etapă, la 2-1 cu Clinceni, pe Kevin Boli, un fotbalist pe care Samsunspor îl anunța ca și achiziționat în urmă cu o săptămână. Fundașul francez nu se află la primul episod de genul acesta. El fuge de la echipă o dată la câteva luni și forțează transferul, după care se întoarce și se comportă ca și cum nimic anormal nu s-ar fi întâmplat.

Acum a negociat cu Samsun, din liga a doua turcă, și le-a transmis oficialilor turci că era liber de contract, deci disponibil să semneze cu ei. Președintele lui Samsunspor s-a și grăbit să anunțe în presa locală că Boli era ca și achiziționat. Kevin a fost prezentat ca o lovitură, un supertransfer.

Boli revine mai slab

CFR îl atenționase că plătise 400.000 de euro, cât valora clauza pentru transferul lui definitiv din China și că mai era legat de Cluj încă doi ani. Fotbalistul s-a convins până la urmă că nu era liber și a revenit la antrenamente.

Evadările nu-i poartă noroc deloc. Data trecută când a mai fugit din România a revenit într-un meci cu Gaz Metan, câștigat cu 2-0 în iulie, o partidă în care a luat cartonaș roșu. Petrescu s-a enervat, deși echipa câștigase: „Boli e lipsit de recunoștință! L-am adus la CFR de la Viitorul, unde avea un salariu foarte mic, pe urmă l-am luat în China și a făcut milioane de euro! Și acum, a plecat. Pur și simplu, n-a mai venit la antrenamente!". Jucătorul lipsise 5 zile.

Duminică a greșit din nou grav, a provocat penalty-ul din care Clincenii au egalat la unu. Boli l-a faultat pe Markovici și Cebotaru a transformat lovitura de pedeapsă. Ca și la partida cu Gaz Metan, gafa pe care a produs-o francezul nu a contat: până la urmă, ardelenii au luat toate punctele.

Djokovici e curtat de Bașakșehir 

CFR Cluj l-a pierdut pe Arlauskis, plecat la Al Shabab, și ar putea să se despartă și de Damjan Djokovici. Croatul în vârstă de 30 de ani e dorit de Istanbul Bașakșehir, campioana Turciei. 

Presa din Turcia a anunțat că transferul ar fi ca și făcut, cu un acord valabil doi ani între jucător și clubul din Istanbul, însă tranzacția e departe de a fi realizată. Există numai un interes al lui Istanbul BB, clubul favorit al lui Erdogan.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV CFR Cluj, al doilea transfer pentru Champions League! Petrescu betonează ofensiva

Schimbări pe lista UEFA trimisă de Dan Petrescu » Djokovic, marea surpriză!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 August 2020, 10:37

DAn Petrescu sa-i tina pe tusa pana se trezesc ....sa-i bage doar in amicale.....is razbunatori strainii,.....

780708698710213
Razvan Claudiu  •  25 August 2020, 10:16
Postat de fc.a pe 25 August 2020, 09:41

Buna dimineata, domnule Remus Raureanu! S-a mutat cumva capitala de la Ankara la Istanbul? N-am auzit nimic de genul...

Ei si tu acum, doar nu vrei ca angajatii jesepe sa aiba si ceva cultura generala. Ei sunt angajati pe criterii jijiste,

171875491077582
Costel Chelaru  •  25 August 2020, 09:49

Cat de jos a ajuns jurnalismul din Romania...,sa nu sti care e capitala Turciei...,in curand vor spune Budapesta capitala Romaniei .Rusinica

Vezi toate comentariile (4)
Comentează