FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bomba iernii

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2008 00:00

Andone il asteapta luni la Cluj pe argentinianul Jesus Datolo. Desi CFR Cluj a parut ca bate in retragere la un moment dat in lupta cu Steaua pentru obtinerea semnaturii mijlocasului de la Boca, Jesus Datolo (23 de ani), Ioan Andone s-a razgindit dupa accidentarea grava a brazilianului Didy.

Abia revenit din vacanta, din Dubai, Ioan Andone a decretat ca argentinianul e cea mai buna solutie pentru a acoperi lipsa lui Didy, indisponibil 4-5 luni. Cotat la 2,5 milioane de euro, Datolo nu a evoluat niciodata pentru Boca drept al doilea atacant, ci doar mijlocas stinga, post pe care clujenii ii au deja pe Culio, Dubarbier si Deac. "O sa vedem exact ce transferuri vom face pe 7 ianuarie, atunci cind domnul Muresan va prezenta fotbalistii adusi in iarna. Sper foarte mult ca printre jucatori sa se afle si argentinianul Datolo. Eu il urmaresc de aproape 4 luni si acum am mare nevoie de el, in conditiile in care Didy s-a accidentat si va lipsi mai multe luni dupa ce va suporta operatia la genunchi", a conchis Andone.

CV Jesus Alberto Datolo
Nascut: 19 mai 1984
Inaltime / greutate: 1,75 metri / 72 kg
Post: mijlocas stinga sau mijlocas ofensiv
A jucat la: FC Canuelas (2000-2001), Banfield (2002-2006), Boca Juniors (2006-?)
Palmares: Supecupa Americii de Sud (2006), Copa Libertadores (2007)

A venit pentru Liga
Adus sa-l concureze pe "Capcaunul" Fabbiani, Diego Alejandro Ruiz (foto, 27 de ani) a aterizat ieri la Cluj cu o cursa de Viena care a avut o intirziere de o ora. Fost coleg cu Fabbiani la Lanus, Ruiz s-a aratat incintat de perspectiva de a juca in Liga Campionilor. "stiu despre CFR ca e un club foarte important din Romania, care a facut o figura foarte frumoasa in prima parte a campionatului. CFR vrea sa cistige titlul, iar pentru mine ar fi foarte buna oportunitatea de a evolua in Champions League", a spus jucatorul imprumutat pina in vara de la chilienii de la Huchapito. Ruiz beneficiaza de statut de comunitar, deoarece detine si pasaport german.

Hirschfeld a semnat pe 4 ani
Presedintele Iuliu Muresan a anuntat ieri ca portarul canadian Lars Hirschfeld (29 de ani) a parafat cu CFR un contract valabil pentru 4 sezoane. "Lars trebuie sa vina in curind la Cluj, dar nu pentru a vedea orasul, ci pentru ca este al nostru. A semnat cu noi pe 4 ani", a declarat Muresan pentru clujeanul.ro. Altfel, clujenii mai asteapta 4 jucatori ivorieni, doi dintre ei facind parte din "nationala" olimpica. O certitudine este atacantul Ouedraogo Abdul Moustapha (19 ani), jucatorul lui Stella Club D'Adjame.

"Shrek" va avea fetita
Amalia Granata, prietena lui Cristian Fabbiani, a aflat ca in luna aprilie va naste o fetita, si nu un baiat, cum isi dorea "Shrek". Fiica lor, care se va numi Uma, va veni pe lume in aprilie, intr-o clinica privata din Argentina. Singura veste proasta pentru "Capcaun" este ca nu va avea liber de la club pentru a asista la nasterea fiicei sale, urmind sa ajunga acasa abia in luna mai, dupa terminarea sezonului. (Mihai Mateas)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează