FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - GLORIA BISTRIŢA 0-1

Bomba lui Hora a doborît Vasluiul

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Bistriţenii au şocat Vasluiul şi au realizat surpriza etapei cu golul superb marcat de Adrian Hora
Vezi rezumatul meciului FC Vaslui - Gloria 0-1! (video)

Cînd sari o etapă şi te gîndeşti deja la derby-ul regional cu Poli Iaşi, Gloria te pedepseşte. Băieţii lui Şumudică au lovit la Vaslui în stil de echipă cu pretenţii de Europa League. N-au stat la cutie şi au evoluat cu tupeu încă de la început: Hora a deşirat apărarea vasluiană şi a şutat sec din 16 metri de l-a împietrit pe Kuciak, 1-0 (23)!

Certaţi cu precizia, galben-verzii au văzut cum toate acţiunile lui Sînmărtean, Gerlem şi Wesley s-au transformat în ratări. Doar Kuciak, singurul om al lui Lăcătuş în alertă, şi-a făcut treaba. Vasluienii au terminat meciul pe care nu şi-au închipuit că l-ar putea pierde cu mîinile în şold, privirea în pămînt şi l-au băgat pe Lăcătuş în şedinţă.

13 meciuri are Lăcătuş la Vaslui: 7 victorii, 4 remize şi două înfrîngeri

ŞTIRILE MECIULUI

- Răzvan Neagu ar fi putut egala în minutul 90 dintr-un ofsaid nesemnalizat de asistentul Cătălin Savu.
- Şumudică: "Nu vreau să se mai spună că este meritul lui Halagian la această echipă. Îl respect, însă rezultatele nu trebuie puse în cîrca altui antrenor"
- Antrenorul Gloriei a declarat că are o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru Moraes: "Am avut ochi cînd l-am adus pe Moraes, din Brazilia. Ne-a costat doar 10.000 de euro, iar acum putem lua 1,2 milioane de euro pentru el".
- Jean Pădureanu:  "Am făcut cel mai bun joc în deplasare din acest campionat. S-a schimbat mentalitatea jucătorilor, e meritul lui Şumudică".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  15 Martie 2010, 14:40
Postat de pe 15 Martie 2010, 10:16

blat .rusine vaslui .ultima ratare a vasluiului spune totul .din mijlocul careului tragi in bratele portarului ? rusine vaslui .

Ce ma bucur ca toate echipele din Liga I joaca la ora actuala numai pentru Gloria, sa-i dea puncte sa scape de la retrogradare. Nu mai exista titlu sau cupe europene, doar Bistrita... toate echipele se dau din calea Bistritei, Timisoara nu trage la primele 2 locuri, Steaua nu trage la titlu, Vaslui nu trage la titlu, Rapid nu trage la titlu:))) Toti trag pentru Gloria:))) Sa mor io...exista niste copii mai prosti si decat o p*i*z*d*a blonda:))))

 •  15 Martie 2010, 14:37
Postat de pe 15 Martie 2010, 10:16

blat .rusine vaslui .ultima ratare a vasluiului spune totul .din mijlocul careului tragi in bratele portarului ? rusine vaslui .

bistrita a pierdut 1 singur joc din ultimele 13, n-a batut-o nici steaua, dinamo, rapid sau timisoara. Da' toti le-au dat puncte, nu? Zici ca-i scornicestiu de nici jiji sau borcea nu mai au curaju sa-i bata pe bistrita:)))) Pe langa asta...baga vacaru' ala la vaslui atatia bani, ii tine cu salarii de 200-300.000 euro si le da meciul bistritei(care culmea se descurca destul de bine si singura), nu?:)))) De la faza cu arestarea lu' Penescu se fac 5-6 blaturi pe etapa, nu?))))))

 •  15 Martie 2010, 11:11

IOAN Hora nu adrian,sau daca dorti Nelutu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează