FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bombă pe piaţa transferurilor » Unde poate ajunge Mihai Costea din această iarnă

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 decembrie 2014 12:10

Mihai Costea n-a mai jucat un meci oficial la Steaua de un an şi trei luni, însă salariul de 14.000 de euro pe lună şi-l primeşte de fiecare dată.
Fotbalistul oltean a primit prima ofertă de transfer, însă nu e una prea bună, acesta fiind dorit de Eugen Trică la Juventus Colentina, în Liga a III-a.

"Îmi pare rău de copilul ăsta. Îl cunosc bine de pe vremea în care el cu fratele său jucau cu mine la Universitatea Craiova. Vreau să vorbesc cu el şi să îi propun să vină să joace o perioadă, la mine, la Juventus Bucureşti.Să nu se uite că va evolua în Liga III, deoarece important pentru el este să joace din nou fotbal.

Vă garantez că în două, trei luni o să îl pun pe picioare şi o să îl fac să îşi revină la forma pe care o avea atunci cînd s-a transferat de la Craiova la Steaua. E un atacant talentat şi e păcat să se lase de fotbal la 26 de ani", a spus Eugen Trică pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 23:37
Postat de tazdevil pe 20 Decembrie 2014, 18:05

Si uite asa,dupa Mutu,mai avem si noi un roman ce joaca la Juventus....;)

evident, cine altul decat brazilianul costea din craiova ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 23:36

cu adevarat, tziganii ashtia din craiova au fost bombe si petarde de la bun inceput. ce dracu tot scrieti de pacalicii ashtia, domnilor ? ashtia nu mai au treaba cu futbolul de peste un cincinal.

gametable08
gametable08  •  20 Decembrie 2014, 21:46
Postat de nebraska pe 20 Decembrie 2014, 12:56

Sa ramana la FC Gazde daca mai are contract.

sa-ti dam la mure de frustrat!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează