FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bomba săptămânii! Nicolae Dică, ofertă de la altă formație din Liga 1. Răspunsul antrenorului de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 21:02

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, e sigur că va performa în cariera de antrenor și după plecarea de la vicecampioană și afirmă că a avut o ofertă de la o formație din Liga 1. 

"Mi-e frică oarecum că orice lucru bun aș face, orice performanță aș avea, lumea o să rămână cu impresia că Gigi Becali are un rol important. Patronul a mai ieșit înainte de unele meciuri, a spus echipa, dar nu o face ele. Niciodată nu a făcut-o. 

Nu mi-e frică că nu o să am oferte în continuare. Știu ce fac, știu ce pasiune pun în tot și sunt sigur că voi avea o carieră. Am avut o ofertă acum 3 săptămâni, chiar din Liga 1, dar nici nu m-am gândit la ea. 

Cred că după acest mandat la FCSB sunt mult mai cunoscut printre copii decât în perioada pe care am avut-o ca fotbalist", a declarat Dică la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Becali e gata să-i vândă pe Coman și Tănase! Câți bani cere patronul FCSB: "E o sumă mică pentru un club mare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Decembrie 2018, 12:21

In mintea lui, aceea cata are, el este cel mai bun antrenor roman in viata. Va ajunge rau. Mai rau decat alt antrenor de geniu ce a castigat, macar, tot cu FCSB in tara: Galca. Doua inchipuiri de antrenori!

red_dogs_united
red_dogs_united  •  08 Decembrie 2018, 08:58
Postat de peluza pe 08 Decembrie 2018, 01:11

Sper sa pleci si sa ne lasi o perioada! Poate esti si tu ca Allegri, dar momentan avem nevoie de Reghecampf.

Daca pleaca Dica, Gigi va pune un cal pe banca.

loko1
loko1  •  08 Decembrie 2018, 08:03

Dacă tăceai filozof rămâneai ! Nu e o laudă să spui că tu făceai echipa ,la ce rezultate ai și la valoarea jucătorilor.Dacă avea Strâmbul, jumătate din lotul fcsb-ului era pe locul 1 detașat ,pentru că știa cum să-i așeze pe teren și ce să le ceară.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează