FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti a dezvăluit planurile de viitor » Ce spune despre Dinamo şi despre România

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 18:03

Dario Bonetti a vorbit la GSP TV unde a explicat ceea ce aşteaptă în următoarea perioadă de la jucătorii săi. De asemenea, explică modul în care Dinamo poate creşte.

Tehnicianul dinamovist susţine că roş-albii sînt pe un trend ascendent: "Viitorul lui Dinamo e roz, am încredere în calitatea jucătorilor. Dinamo are jucători tineri foarte valoroşi. De mult timp vor unii să plec, dar eu nu o voi face. Aici sunt fericit. Iubesc România, sînt îndrăgostit de România, iubesc Dinamo şi vreau să stau mulţi ani aici", a declarat Bonetti la GSP TV.

Întrebat dacă Dinamo mai are şanse la titlul de campioană, Bonetti a spus că se poate întâmpla orice atît timp cî echipa sa nu este dezavantajată de arbitraje ca în partida cu Steaua: "Dinamo a plecat cu alte obiective, Dinamo are o echipă tînără care trebuie să crească. Şi de unde ştii că nu ajungem pe primul loc? Îţi pui tu casa la bătaie că nu ajungem pe primul loc? Se poate întâmpla orice. Atît timp cît jucăm 11 contra 11 putem ajunge pe primul loc, pe doi, pe trei sau patru. Dar dacă vom juca 11 contra 15, aşa cum a fost cu Steaua, va fi dificil. De ce se aduc arbitri străini cînd sunt unii buni în România? Un arbitru român nu va putea greşi niciodată aşa pentru că trăieşte aici".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
dorin-adrian
dorin-adrian  •  06 Noiembrie 2012, 23:05

ce planuri de viitor , potailor ? in afara de evitarea retrogradarii , nu va puteti face planuri ...

ione_07
ione_07  •  06 Noiembrie 2012, 22:21

SUNT TRADUCERI ERONATE PT. CA ,,ROSA" INSEAMNA TINERETUUL(U21) DACA VA UITATI LA INTREVIU O SA VEDETI CA VORBESTE DE TINERI JUCATORII CA AU CARACTER,SUNT DE VALOARE,.ACEL TRADUCATOR E NASPA ,DIN CAUZ LUI SUNT TOATE DISCUTIILE ASTE

fcstarbucharest
fcstarbucharest  •  06 Noiembrie 2012, 21:39
Postat de vladutz13 pe 06 Noiembrie 2012, 19:00

Iubeste Romania, dar el ca italian nu a invatat intr-un an sa vorbeasca in romana, nici nu cred ca o intelege!!! Naiba, Zenga in 2 luni zici ca era nascut pe-aici :))

e un fals ca toti italieni si cum il da afara de la dinamo sa vezi comentarii in italia

Vezi toate comentariile (21)
Comentează