FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti: "Campionatul acesta e decis. Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbalul românesc!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 17:15

Fostul antrenor al celor de la Dinamo, Dario Bonetti, a fost invitatul lui Gabi Safta în această după-amiază la Radio GSP. Italianul a vorbit despre situaţia actuală de la fostul său club, dar a şi clarificat toate lucrurile care s-au spus despre el în ultima vreme.

" Steaua e deja campioană. Trebuie doar să-şi facă harakiri sa nu cîştige titlul. Are un grup puternic, nu doar echipă şi antrenor. Atmosferă bună în lot, un preşedinte care e mereu prezent. E foarte uşor să antrenezi Steaua în astfel de condiţii", a spus Dario Bonetti la Radio GSP.

...despre Cristi Borcea: "După Cupă, l-am vazut pe Borcea pe acolo cu trofeul pe care-l ridica în braţe să-l vadă televiziunile, apoi a plecat. După Supercupă nu a mai venit nimeni. Jucătorii se bucurau singuri, conducătorii se bucurau şi ei, dar în stadion."

...despre o revenire în România: "Am încheiat definitiv raportul cu tot fotbalul românesc. Chiar dacă e bine să nu spui niciodată, niciodată, a fost ultima colaborare cu România. Mulţumesc dacă se gîndeşte cineva la mine, dar nu mi-a plăcut deloc cum am fost tratat."

...despre Dănciulescu: "Nu am avut conflict cu nimeni din echipă. Dănciulescu este un jucător important pentru Dinamo, iar atunci cînd este rezervă apar discuţii. Pot spune ca se antreneaza ca un profesionist desăvîrşit şi nu pot să vorbesc despre el decît de bine. Oricum ar fi, Danciu a jucat mult cu mine, alţii au fost care nu au prea intrat. Nu puteau fi 30 în teren."

...despre Andrei Cristea: "Cristea nu mai este cel de acum 2-3 ani, altfel ar fi jucat mereu. Are nevoie să îşi recupereze viteza pierdută dupa accidentarea mai gravă. Cînd va reveni la viteza de acum 2-3 ani, nu îl mai poţi scoate din echipă. Are şi o tehnica de invidiat"

...despre Dumitru Dragomir: "Avocaţii mei analizează probele pe care le au, declaraţiile lui Dragomir de la televizor sau în presă. Vom studia ce posibilităţi sînt. În mod cert că nu mă opresc aici. Războiul continuă, fie la FRF, fie la FIFA. Vom vedea unde."

...despre Ionuţ Negoiţă: "Nu mi-a făcut nici o impresie. Vorbeşte mult la televizor, asta înseamnă ca are multe de spus. A venit cu mult entuziasm, dar nu cred că facea bine ce făcea. Am vorbit cu el de vreo două sau trei ori, e un om inteligent, înzestrat de natură, dar nu poţi înţelege fotbal într-un timp atît de scurt. El cred că are impresia că ştie mult fotbal. Nici eu nu pot spune că ştiu tot fotbalul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
cobra_z
cobra_z  •  28 Noiembrie 2012, 11:28
Postat de beetlejuice pe 27 Noiembrie 2012, 23:41

nu vreau sa te supar,dar spune-mi si mie un antrenor de la Dinamo de care tu ai fost pe deplin multumit in ultimii 19 ani, si sa-l comparam cu acest Bonetti. Sa nu ma intelegi gresit,nu-l consider etalon ,dar vreau sa vezi care ne este adevarata valoare. Cu Bonetti eram acolo unde ne este locul fara blaturi. Pana si campionatul luat cu Rednic il suspectez,restul antrenorilor care au avut performante dupa '93 sunt cu semnul intrebarii. Cupa de anul acesta cred ca a fost cea mai curata dintre toate.

gresesti ,cu Bonetti trebuia sa fim in primele trei echipe, doar blaturile ne-au tinut departe de podium , blaturi care includ jucatori pusi special de impresari sa greseasca decisiv in min 90, sau blaturi facute impotriva noastra cu arbitrii...Bonetti nu a fost lasat de mafia romaneasca din fotbal sa-si faca treaba fiindca era singur impotriva tuturor ( stiu ca e sloganul altei echipe dar aste e expresia potrivita)...cu dorinel chiar daca urcam in clasament nu inseamna ca el e mai bun, ci ca nu mai avem parte de betze in roate...dragomir stie ce spun cel mai bine....el si albanezii... SORRY PT CELELALTE COMENTURI CARE LE-AM DAT DIN GRESEALA

cobra_z
cobra_z  •  28 Noiembrie 2012, 11:26
Postat de beetlejuice pe 28 Noiembrie 2012, 08:10

nu asta este ideea, sa te bucuri ca ai luat un trofeu cu ajutorul arbitriilor,federatiei sau mai stiu eu cu al carui ajutor. ideea este sa joci si tu ceva ,sa ai un schelet de viitor,cati tineri talentati n-au fost la Dinamo in ultimii ani si n-au jucat nici macar o repriza adunata? Crezi tu ca Nica sau Filip daca-l avea antrenor pe Talnar,Florin Marin,Sapaliga chiar si Dinu aveau sansa sa joace la 19 respectiv 17 ani? stii ce se spunea ? sunt prea cruzi ,iar la 25 de ani spuneau ca le-a trecut varsta. din ce cauza? exact... impresarii. sa nu uitam mandatul trecut ,un pusti de la echipa a2-a spunea: "de cand a plecat dl. Bonetti s-au inchis portile catre echipa mare..."

gresesti ,cu Bonetti trebuia sa fim in primele trei echipe, doar blaturile ne-au tinut departe de podium , blaturi care includ jucatori pusi special de impresari sa greseasca decisiv in min 90, sau blaturi facute impotriva noastra cu arbitrii...Bonetti nu a fost lasat de mafia romaneasca din fotbal sa-si faca treaba fiindca era singur impotriva tuturor ( stiu ca e sloganul altei echipe dar aste e expresia potrivita)...cu dorinel chiar daca urcam in clasament nu inseamna ca el e mai bun, ci ca nu mai avem parte de betze in roate...dragomir stie ce spun cel mai bine....el si albanezii...

cobra_z
cobra_z  •  28 Noiembrie 2012, 11:24
Postat de dynamovist pe 28 Noiembrie 2012, 06:28

Si Cupa Campionilor din 1988 a fost la fel de curata. "S-a vazut valoarea"

gresesti ,cu Bonetti trebuia sa fim in primele trei echipe, doar blaturile ne-au tinut departe de podium , blaturi care includ jucatori pusi special de impresari sa greseasca decisiv in min 90, sau blaturi facute impotriva noastra cu arbitrii...Bonetti nu a fost lasat de mafia romaneasca din fotbal sa-si faca treaba fiindca era singur impotriva tuturor ( stiu ca e sloganul altei echipe dar aste e expresia potrivita)...cu dorinel chiar daca urcam in clasament nu inseamna ca el e mai bun, ci ca nu mai avem parte de betze in roate...dragomir stie ce spun cel mai bine....el si albanezii...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează