FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - DINAMO, MARŢI, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bonetti în autocar cu "blatiştii şi drogaţii" » Dinamo a plecat la Sibiu

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 11:52

Dinamoviştii au plecat în jurul orei 10:00 spre Sibiu, unde marţi vor disputa meciul din etapa a 31-a a Ligii 1, contra formaţiei Voinţa Sibiu, partidă programată pentru ora 18:00, în direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT gsp.ro.

Antrenorul Dario Bonetti se află în autocar cu cei pe care i-a acuzat,  fără să nominalizeze pe cineva, că s-ar fi dat la o parte sau au fost drogaţi la partida cu CFR Cluj, scor 0-1.

Din delegatia "cîinilor" nu fac parte Luchin, C. Matei, C. Munteanu şi D. Stoica, accidentaţi.

Rămîne de văzut ce echipă va trimite pe teren Bonetti, avînd în vedere că încrederea între cele două părţi a fost zdruncinată după eşecul cu CFR Cluj.

Dinamoviştii vor efectua diseară o şedinţă de antrenament.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
caminero
caminero  •  08 Mai 2012, 22:04
Postat de zidane92 pe 07 Mai 2012, 12:06

la nervi omul spune multe puneti dracu osul la treaba si jucati ca si cum nu s-ar fi intamplat sa aratati ca nu asta e adevarata fata a lui dinamo punctaj de echipa de locurile 16-17 decat 16p in retur din 39 si bateti la sibiu terminati odata cu blaturile,cu atitudinile neprofesioniste si fitele astea ce sunteti femei v-a acuzat ala de blat sau ca sunteti drogati si voi ce-ati facut v-ati plans la presa ca niste fetite pai se invarte haldan dumnezeu sa-l ierte in mormant cand vede cine joaca acuma la dinamo fiti barbati adevarati si jucati fotbal gata cu smiorcaielile astea prin presa daca nu sa vina nica si altii tineri care isi doresc sa joace in tricoul asta si s-o faca cu onoare

Corect, subscriu 100% !

axg87
axg87  •  08 Mai 2012, 18:44

este bine ca siBeul revine la matineu. nu am nimic cu ei, chiar doresc un oras ca sibiu in liga 1, dar vreau sa isi castige acest drept pe teren. mioveni si sibiu au fost niste profitoare, iar acest lucru s-a vazut anul acesta. valabil si pentru sportul....cea mai norocoasa:branesti si urziceni desfiintate, craiova dezafiliata +cazurile timisoara si bistrita. Deci ultimile 3 locuri sunt cele mai meritate locuri din liga 1 de catre echipele care le ocupa ina cest moment. Personal mi-ar place sa pice si chiajna in favoarea targu muresului, desi e putin probabil: chiajna scoate puncte iar tg mures si-o ia de la Petrolul!

gazistu
gazistu  •  08 Mai 2012, 15:45

din pacate sibiul e deja in B, chiar daca nu matematic, nu le pasa de numei de la sibiu de echipa, e o echipa nesustinuta, a nimanui, si nu ai cum sa te lupti cu greul cand tu nu ai nici un sprijin, e ca si cum ai lupta cu morile de vant....in zadar. asa si cu sibiul :| imi pare rau de ei :(

Vezi toate comentariile (22)
Comentează