FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Bonetti le face vînt » Bălgrădean şi Luchin sînt traşi pe linie moartă

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 13:51

Bălgrădean şi Luchin nu au făcut nici aseară parte din planurile italianului, aceştia fiind trecuţi pe linie moartă de antrenor


Lista neagră alcătuită de Bonetti în vară a fost băgată în sertar, dar rămîne de actualitate. "Dario nu uită şi nu iartă", spun jucătorii. Dintre cei nominalizaţi de italian, Moţi şi Platini au plecat de la echipă, iar Strătilă e accidentat. Cătălin Munteanu e de neînlocuit momentan în angrenajul echipei, la fel şi Pulhac, întrucît Koulibaly e încă în urmă cu pregătirea fizică. Ionel Dănciulescu este eternă rezervă în acest sezon, nefiind luat în calcul pentru un post de titular.

"Italianul nu are soluţii la Munteanu şi la Pulhac, altfel ar încerca şi îndepărtarea lor. Tendinţa de înlăturare a celor aflaţi pe lista făcută de el în vară e evidentă, iar la iarnă mulţi dintre aceştia vor pleca", spun surse din cadrul clubului.
Bălgrădean şi Luchin, primele victime

Cristian Bălgrădean (24 de ani) şi Srgian Luchin (26 de ani), şi ei aflaţi în război rece cu antrenorul, nu mai intră în calculele lui Dario. Portarul a greşit în Supercupa cu CFR, iar de atunci nu a mai apărat. "Bonetti le-a spus amîndurora că Dinamo a fost slabă în apărare cu ei în teren şi le-a dat de înţeles că nu vor mai prinde echipa prea curînd", au povestit colegii. Bălgrădean şi Luchin nu au fost nici măcar în lot contra Iaşiului. Portarul nu a prins banca de rezerve nici aseară, la Braşov, în timp ce Luchin a fost doar rezervă, fiind preferat Scutaru. Oficial, s-a motivat că ambii au avut probleme medicale, deşi s-au antrenat normal toată săptămîna.

Luchin l-a înfruntat mereu
Între Bonetti şi Luchin relaţiile sînt reci de multă vreme. După Dinamo - CFR (0-1), în primăvară, Bonetti le-a zis jucătorilor: "Jucaţi de parcă sînteţi drogaţi ori trădători!". Luchin a fost primul care a dezvăluit public reacţiile italianului, urmat fiind de Dănciulescu. După derby-ul cu Steaua (2-3), italianul a intrat în vestiar şi s-a luat de fundaşi: "Dacă eram eu pe teren, nu luam golurile astea! Intram bărbăteşte la minge". Apoi i-a zis lui Luchin: "Tu eşti fotomodel, nu fotbalist!". Au urmat cuvinte grele între cei doi, totul culminînd în această vară, cînd Srgian a criticat sistemul 4-3-3, pe care Bonetti voia să-l implementeze la echipă.

"Pufi" e şi accidentat
Bălgrădean a ratat ultimele două meciuri oficiale ale roş-albilor şi din cauze medicale. De fapt, portarul a mărturisit că acestea sînt motivele pentru care nu prinde echipa: "Îmi pare rău că m-am accidentat, dar sper să se termine acest chin. Am nişte dureri la piciorul stîng şi de aceea nu mă pot antrena normal. Mă pregătesc cu echipa, dar durerile îmi afectează salturile, plonjoanele. Sper ca din această săptămînă să mă pot pergăti normal".

12.000 de euro este salariul lunar lui Srgian Luchin în Ştefan cel Mare, plus diverse bonusuri de performanţă individuală şi cu echipa

1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Srgian Luchin conform site-ului specializat transfermarkt.de

2,3 milioane de euro valorează Bălgrădean conform site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
koko13237
koko13237  •  08 August 2012, 11:35

Grigore este primul care trebuie obligatoriu sa dispara din echipa.Gafeaza decisiv la fiecare meci si asta ptr ca e slab nu din alt motiv. In ceea ce ii priveste pe cei doi nu stiu care e adevarul din vestiar dar cred ca e nevoie de ei.Apropo ce dr cauta Musat in teren cu Brasovu?Si mai am un singur of cind vom scapa de fratele de" valoare "al lui Ganea , Alexe.Chiar nu vede nimeni ca e nul fotbalistic.

hacicu
hacicu  •  07 August 2012, 22:36

pufi e cel mai bun portar roman. nu`l mai comparati cu adormitu de tatarasanu.

nicu2110
nicu2110  •  07 August 2012, 22:36
Postat de tonimirea pe 07 August 2012, 21:38

Cine este Luchin?Un jucator venit de la Timisoara care nu a aratat nimic nici la Dinamo nici la national. cine este Belgradean ? A ajuns la nationala cand clanul Becali spera sa-l vanda. In retur a luat gol dupa gol pana ce Dinamo a pierdut campionatul. Danciulescu este terminat de doi ani chiar daca a fost tinut titular. D. Grigore trebuie dat afara in lipsa lui Moti are grija de rezultatele pariorilor si nu in ultimul rand de pariurile fratilor Becali si de casa de pariuri la care sunt actionari. Cum se spala banii in Romania ?????????????

o fi boneta asta mare antrenor , dar eu am fost la meciul de la brasov si ce am vazut?: naumovschi fara orientare ,mult sub balgradean. scutaru nu a fost in regula de la incalzire mare cat dulapu dar slabut la plasament ,anticipatie ,viteza de reactia. musat nu a recuperat nici o minge ( sin gura incercare sa lasat cu galben) nu dat nici o pasa mai lunga de 7-8 m, nu a dat nici o pasa pe varf, nu a driblat nici un adversar,nu a scimbat directia niciodata( e fundas stanga dar boneta nu a aflat) rus nu are ce cauta in pozitia de extrema dreapta nu are viteza si tehnica necesara . sa rezumam: naumovschi-valdes, scutaru-pujol, musat - iniesta, rus- mesi,...:)))))))))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează