FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti n-are numai contestatari » Un dinamovist, fost colaborator, îl laudă: "E corect, dar şi orgolios"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 20:00

Dario Bonetti e din ce în ce mai contestat la Dinamo şi din cauza stilului său considerat de mulţi ca fiind arogant şi-a făcut mulţi duşmani în fotbalul românesc. Dar italianul nu are numai contestatari

Costel Orac, fost jucător la Dinamo, a fost secundul lui Bonetti în primul mandat al italianului pe banca roş-albilor. Orac îl consideră pe antrenorul lui Dinamo "un om corect".

"Am lucrat cu Bonetti, îl cunosc, sîntem amici şi ne respectăm. Încerc să fiu cît se poate de realist şi de echilibrat, pentru că nu e vorba doar de el, ci şi de Dinamo.

Este un tip orgolios, se aprinde repede şi în anumite situaţii e bine să laşi lucrurile să se decanteze şi apoi să iei o poziţie. Am văzut discuţii legate de faptul că favorizează unii jucători. Trebuie să precizăm că nu el decide cine ia banii, ci conducerea. El încearcă să fie cît se poate de corect şi să aleagă jucătorii care merită. Îl cunosc şi ştiu, dacă nu s-a schimbat între timp. În urmă cu doi ani, cînd lucram cu el, pentru el conta numai forma jucătorilor şi modul în care se pregăteau, nu vîrsta sau cariera din spate", a spus Orac la Sport Total fm.

Victor Becali critică transferurile lui Bonetti: "Nu faci nimic cu jucători de pe altă planetă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (99)
doryan
doryan  •  11 Septembrie 2012, 09:41

Bravo, respect Costele. Esti un om corect. Cine nu este in gasca clanului albanez au pareri sincere. Ceilalti............ sunt tropete, gargaristi nu-i mai crede nimeni, sunt penibili.

ionut.07
ionut.07  •  11 Septembrie 2012, 00:49
Postat de zona__magheru pe 11 Septembrie 2012, 00:46

Autostrada aia duce direct la constanta ?

Da. Doar ca mai exista si restrictii pe alocuri.

ionut.07
ionut.07  •  11 Septembrie 2012, 00:48
Postat de zona__magheru pe 11 Septembrie 2012, 00:44

Nu suport sa aud bulgara iar in alta parte nu ma intereseaza . Daca revin, revin numai in Romania . Atit . As vrea sa vizitez si Sulina .

Daniele, eu am zis de nenumarate ori. In Romania, Slava Domnului, avem ce vizita. Pacat ca nu profitam si nu investim in latura asta numita "turism". Dpdv economic ar fi un ajutor imens. Sunt peisajele mult mai frumoase decat la greci. Grecii profita din plin de ceea ce au. Si-aici fac trimitere la bine-cunoscutele legende mitologice si la statuile specifice Greciei Antice. Anumite statui s-au pastrat din perioada renascentista. Zeul, intruchiparea perfectiunii fizice.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează