FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ANORTHOSIS 1-1

Bonetti recunoaşte: "Sîntem dependenţi de veterani!"

Dario Bonetti îl regretă pe Kone
Dario Bonetti îl regretă pe Kone

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 iulie 2012 22:12

Boneti e mulţumit de jocul echipei sale şi recunoaşte că Dinamo fără Dănciulescu, Niculae şi Munteanu nu ar avea şanse la titlu.

- Mister Bonetti, mulţumit de prestaţia lui Dinamo?
- Am jucat ceea ce ne dorim pentru viitor. Am făcut o partidă excelentă, dar mai avem de îmbunătăţit anumite lucruri.

- Sînteţi de acord că echipa trăieşte prin evoluţia veteranilor?
- Da, sîntem dependenţi de oamenii cu experienţă, care au făcut istorie pentru acest club. La mine nu contează etatea sau vîrsta jucătorilor, ci calitatea lor şi felul în care se comportă la antrenament şi la meciuri.

- Cătălin Munteanu dă cîte o pasă de gol pe meci...
- Are un spirit deosebit de orientare şi de a pasa. E un jucător extrem de important.

- De Boubacar ce spuneţi? Îl poate înlocui pe Kone?
- Îmi displace să vă spun că l-am pierdut pe Djakaridja, însă aşa e viaţa fotbaliştilor, vin şi pleacă. Boubacar este un jucător cu reale calităţi, iar cu Anorthosis a jucat excelent.

"Am jucat bine, am pasat şi am arătat că ştim fotbal. Trebuia să mai marcăm de cîteva ori în prima repriză, cînd am avut mai multe ocazii" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
redbuldog
redbuldog  •  02 Iulie 2012, 13:45

Dah signore..vad ca-i adoptat politica deja consacrata a ,,superactionarilor"/ decat sa promovam tineri valorosi si de perspectiva mai bine jucam cu ,,antici nostri eterni" cu care sa ne scuzam rezultatele dezastruoase..Daca din toate valorile pe care ,,cica" le detine clubul...Markus,Rafa, Matei,Roman,Filip,Dobro,Buia..nu esti in stare sa ,,inserezi' macar 2 care sa joace constant si sa creasca,si-i tii obsesiv pe alde Danciu,Munteanu,Pulhac sa care se chinuie efectiv cu orice adversar intalnit,inseamna ca ,,luminita " din fundul prapastiei e tot mai aproape...

saviola2_8
saviola2_8  •  02 Iulie 2012, 10:05

cum spuneam nu se poate renunta le veterani de cat din mers...tinerii aia care au venit sau africanii au nevoie de un nucleu sa creassca...daca nu joaca catalin munteanu si nicuale e cam belea pt dinamo.

statham_j
statham_j  •  02 Iulie 2012, 09:06
Postat de eucutine pe 02 Iulie 2012, 08:29

Bălgrădean - Homei, Mureşan, Luchin, Pulhac - Curtean, Issa Ba, Selagea, C. Matei - Alexe, Ţucudean asta e echipa din prima reprzia cu aia din liga a doua, cand s-au luat si golurile. Nu vad pe nimeni adus de la D2 (Selagea si Muresan sunt 2 juctaori adusi in probe0, in schimb vad vreo 4 jucatori care sunt titulari de drept. Deci? In alta ordine de idei, pana acum Danciulescu a marcat un singur gol (la fel de multe ca si Filip care are 18 ani), si ala cu amatorii, si ala de pe linia portii. Iar Niculae, marele Niculae, a marcat fix 0 goluri, ba reusind performanta sa nu marcheze nici macar din 11m contra unui functionar bancar. Atunci, de unde dependenta asta ?

intreaba-l pe Bonettu! nu ai citit declaratia lui?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close