FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB

Bonus cu FCSB! Jucătorii Chiajnei n-au mai câștigat din octombrie, dar pot încasa din nou o superprimă

Articol de , - Publicat joi, 14 februarie 2019 09:01

Adrian Falub și jucătorii săi n-au mai câștigat din octombrie, când au bătut FCSB, dar sunt încrezători că pot face un nou meci mare împotriva vicecampioanei.

Au doar două victorii în cele 15 meciuri jucate până acum în Liga 1 contra FCSB, dar ilfovenii de la Chiajna vor să producă o nouă surpriză, așa cum au făcut în tur, când s-au impus 1-0 prin reușita lui Batin.

Iar dacă vor reuși acest lucru, conducerea clubului le poate face un nou cadou special: 1.500 de euro de jucător pentru victoria în fața vicecampioanei. „Oricum jucătorii au trecut în contract bonusuri pentru victorii, pentru obiective. Vom vedea dacă va fi o primă specială ca la meciul tur. Măcăr să câștigăm noi, că avem nevoie disperată de puncte”, spun cei din club.

Marius Axente, atacantul de 28 de ani, e pregătit pe un succes împotriva FCSB. „Trebuie să-i analizăm cât mai bine în această săptămână, să ne analizăm și jocul nostru de la Călărași și să ne pregătim foarte bine pentru această partidă. Eu trebuie să ajung la un nivel cât mai bun ca să-mi ajut echipa, pentru că de asta am venit. Trebuie să strângem cât mai multe puncte și să ne salvăm de la retrogradare. Putem începe chiar de luni, cu FCSB. O să ne ridicăm de la meciul ăsta!”, spune acesta.

Adrian Falub deja a intrat în febra meciului și e gata să îi aducă prima înfrângere lui Teja de la preluarea mandatului. „Fotbalul este matematică până la urmă. Trebuie să ne gândim cum putem integra jucătorii nou-veniți într-un plan tactic, să-i aducem cât de cât din punct de vedere fizic și după aceea să schimbăm un pic mentalitatea fiindcă este clar că ceva s-a întâmplat. FCSB este un adversar dificil pentru noi, dar o să încercăm să jucăm și să vedem ce putem obține din acel meci. Suntem echipa care își propune să crească de la meci la meci”, spune Falub. 

„Jucăm acasă cu FCSB și vrem să obținem un rezultat bun, deci trebuie să intrăm cât mai motivați pentru a reuși să câștigăm. Știu că este un club mare în România, dar în cele 90 de minute sperăm să obținem un rezultat bun”
Jules Iloki, mijlocaș Chiajna

„Când pierzi atâtea meciuri cineva greșește și atunci noi trebuie să aducem o energie pozitivă. Suferim în defensivă pentru că nu interpretăm bine fazele, noi încă suntem deficitari pentru că am avut foarte puțin timp”
Adrian Falub, antrenor Chiajna

1 singură victorieare Chiajna pe teren propriu contra celor de la FCSB, din 7 partide jucate în micuța localitate de lângă București: 7 jocuri - 1 victorie Concordia - 0 remize - 6 succese FCSB 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează