FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL 3-2

Borcea: "Balaj trebuie exclus din arbitraj! A făcut masacru la Timişoara!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, crede că arbitrul Cristi Balaj ar trebui exclus pentru prestaţia sa de la meciul de astăzi dintre Poli Timişoara şi Farul Constanţa, încheiat cu scorul de 3-2 pentru bănăţeni.

"Vorbim de Dinamo? Dar ce a făcut Balaj azi la Timişoara? Şi Balaj trebuie exclus din arbitraj. Dacă vrem să dăm exemple şi să curăţăm, trebuie exclus din arbitraj. Ce dracului, ne minţim? Eu zic că este bine că nu ne mai certăm noi între noi, dar nu putem fi de acord cum au arbitrat Tudor şi Balaj. Balaj a viciat rezultatul! Ăla a fost masacru, domne!", a tunat Cristi Borcea la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (116)
 •  03 Mai 2009, 16:19

aloooo!! MEDIASUL? i-ati omorat pe aia , daca e vb de arbitraj. penalty si eliminare la hentul lui moti, eliminare la malick etc

 •  03 Mai 2009, 14:07

Ia uite la Borcica,ce sare de ...in sus.Are tupeu baiatul!Toata tara asta stie cacel putin inainte de 89,Dinamo cu... militia cu arbitrii,cu securitatea,etc.,a facut ravagii in fotbalul romanesc.Nici jumate din titluri nu le-a luat pe bune. Dinamo are relatii peste tot:pe la comisii, la FRF, la Liga.Asta e...Dinamo

pettry
pettry  •  03 Mai 2009, 13:16

eu zic ca a fost reciprocitate clara,unii jucatori de la CFR si-o bagau in poarta daca era nevoie(Muresan sigur)asa ca arbitraj si alte faze controversate sunt doar ptr audiente ieftine si sa vazut ca tot de Becali si Steaua se vrb mai mult in rest fotbalul atat de compromis de Mircea Sandu ,Liga ,,lui Mitica''ar trebui dusa sa dea declaratii la DNA si desfintata.Un NOU campionat cu patroni si echipe care nu au participat la bataia asta de joc a notiuni de sport este singura solutie.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează
Close