FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-3

Borcea către Becali: "Gata, naşule, noi doi ne batem pînă la final"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Finanţatorul grupării din Ghencea, Gigi Becali, a fost foarte fericit după victoria categorică pe care echipa lui Ilie Dumitrescu a reputat-o la Vaslui. După ce Steaua a reuşit să înscrie de trei ori împotriva echipei lui Lopez Caro, fără să primească vreun gol, Becali i-a felicitat pe jucători şi a dezvăluit care sînt echipele care se vor bate pentru titlul Ligii 1 în acest an:

"Să ştiţi că m-a sunat Borcea după meci şi m-a felicitat. Mi-a zis: «Gata, naşule, noi doi ne batem pînă la final». Are dreptate. Va fi frumos să vedem cum Steaua şi Dinamo se vor bate pentru titlul Ligii 1. Va conta foarte mult meciul direct dintre cele două echipe, dar nu mi-e frică de nimic. Nu vreau să zic nimic despre Vaslui. Eu îl voi trata pe Porumboiu şi mai bine decît l-am tratat pînă acum cînd a venit în Ghencea. Asta e Steaua pe care o visam. Urmează meciurile de la Zurich şi Timişoara. Va fi greu, fiindcă s-a acumulat foarte multă oboseală", a declarat Becali la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
jum4n9aru
jum4n9aru  •  23 August 2010, 01:09

phututi mortii mortii mati de sclav ala care pui interviuri cu canceru Stelei dupa ce ati ati anuntat ca e interzis pe site-u asta de khkht! sa-ti iau familia in p00la!

marku121
marku121  •  22 August 2010, 23:45

De ce marlania unui asemenea om nu o sanctioneaza "analistii" de sport ? Oricum declaratiile tuturor ca Vasluiul va invinge sau evaporat imediat in fata jocului spectaculos al stelistilor. Jocul combinativ al lor , format la venirea lui Piturca , a inceput sa creasca in viteza meci de meci, semanand cu Steaua anilor 80 - 90 , iar aici meritul se pare ca este al lui ILIE DUMITRESCU ; antrenor care ia contrazis pe toti care nu ii dadeau sansa dupa Piturca. Numai asa zisii analisti d

marku121
marku121  •  22 August 2010, 23:44

De ce pe forumuri , toata lumea vedea victoria Stelei, unii egal , dar nimeni victoria Vasluiului. Dar numai "analistii" "vedeau" ca Steaua se va opri din victorii aici.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează